Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Uploaden verenigingsgegevens

Dit jaar wordt de contributie-afdracht van de verenigingen aan de KNRB voor de eerste keer bepaald aan de hand van de registratie van de leden via leden.knrb.nl. Om de KNRB in staat te stellen u de factuur voor het afsluiten van het boekjaar te zenden, verzoeken wij de in de laatste maand van het boekjaar van uw vereniging het ledenbestand te uploaden op de site leden.knrb.nl.

Tijdens de laatste algemene vergadering is gesproken over de contributieheffing van personen die van meer dan een vereniging lid zijn. Er is toen, onder verwijzing naar afspraken uit het verleden, toegezegd dat voor deze personen eenmaal de KNRB afdracht wordt berekend. Het bestuur van de KNRB heeft besloten dat de afdracht geheven zal worden bij de vereniging waar de persoon het eerst lid is geworden. Verenigingen kunnen binnenkort op de site zien voor wie geen afdracht verschuldigd is.

Vanaf 1 oktober worden de afrekeningsnotaís verstuurd aan die verenigingen wiens boekjaar geŽindigd is en die op een correcte manier hun ledengegevens geupload hebben.

De verenigingen worden vanaf vorige maand iedere maand geÔnformeerd over de status van de uploads etc.
In overleg met de softwarebouwers is ter voorkoming van fouten het volgende besloten:
- Het opgaven van de aanvangsdatum lidmaatschap is nu verplicht;
- Een datum (geboortedatum, datum aanvang lidmaatschap, eventueel datum beŽindiging lidmaatschap) moet worden opgegeven in tien posities volgens het formaat "dd-mm-jjjj".