Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Sponsor
ORANJEWOUD
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Interactie    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Antea Group


Advies- en In
genieursbureau Antea Group is sponsor van de Nederlandse zware mannen sectie. Daarnaast sponsort het Antea Group Eerstejaarsklassement van de KNRB.

Antea Group in het kort
Van stad tot land, van water tot lucht; het werk van Antea Group heeft grote impact op onze omgeving. Onze specialisten zorgen ervoor dat je prettig kunt wonen en werken, reizen en recreŽren. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema's als milieu, ruimtelijke ontwikkeling, veiligheid, sport en recreatie.

Een goede start
Antea Group is een moderne organisatie die vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Naast diverse cursussen en trainingen stellen we je met een persoonlijk ontwikkelingstraject in staat om je kennis en vaardigheden te vergroten. Binnen dit traject krijg je een mentor toegewezen die je begeleidt en coacht.


Ambitieuze professionals
Antea Group staat voor innovatieve kennis en ondernemerschap. Om nieuwe horizonnen te verkennen hebben we ambitieuze professionals nodig. Mensen met visie, mensen die niet alleen oog hebben voor zichzelf, maar ook voor de wereld om ons heen. We bieden werk aan afgestudeerden op hbo- en academisch niveau. 


Stages en afstuderen
 
Bij Antea Group geloven we dat de jeugd de toekomst heeft. En daarin investeren wij graag. Ieder jaar bieden wij daarom aan mbo'ers, hbo'ers en academici in opleiding volop stage- en afstudeermogelijkheden binnen diverse vakgebieden.

http://nl.anteagroup.com
http://www.creeerjeeigenwereld.nl