Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Antea Group

Tot voor kort was Oranjewoud een bekende naam binnen de roeisport. Als sponsor van de Holland Acht en het Eerstejaarsklassement. Per 1 januari 2014 heet Oranjewoud Antea Group. Op het eerste gezicht een flinke wijziging, maar gelukkig blijft veel bij het oude. 'Ook als Antea Group blijven we de roeisport trouw', vertelt HR-manager Doreth Lau.  

'Drie jaar geleden zijn we gestart met de sponsoring van het Eerstejaarsklassement. Een bewuste keuze waarop komende jaren de focus ligt. Techniek, teamwork, het beste uit jezelf willen halen; de roeisport past bij onze organisatie. Het eerstejaarsklassement is dé talentenpool van het roeien. Juist die groep spreekt ons aan. Het werk van Antea Group is enorm veelzijdig. We tekenen en rekenen, onderzoeken en adviseren, organiseren en realiseren. Dit doen we binnen verschillende specialistische werkvelden in een wereld die snel verandert. Daarom steken we veel energie in de medewerkers van de toekomst. Intern door talent de ruimte te bieden om zich te ontwikkelen. Extern door altijd te zoeken naar jonge mensen met ambitie en passie voor hun werk. Daarbij zijn we natuurlijk heel nieuwsgierig naar hoe de roeisport omgaat met talent en talentmanagement. Andersom zetten wij onze kennis in om de roeisport verder te ontwikkelen. Zo kunnen roeiverenigingen gebruik maken van onze kennis als het gaat om organisatievraagstukken. Dat is fraaie interactie, samenspel. Twee aspecten waarin de roeisport én Antea Group zich moeiteloos weten te vinden'
 
Meer weten over werken, afstuderen of stage lopen bij Antea Group?
www.werkenbijanteagroup.nl.
 
Over Antea Group
Van stad tot land, van water tot lucht; de adviseurs en ingenieurs van Antea Group dragen in Nederland sinds jaar en dag bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema’s zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. Onder de naam Oranjewoud groeiden we uit tot een allround en onafhankelijk partner voor bedrijfsleven en overheden. Als Antea Group zetten we deze expertise ook mondiaal in. Door hoogwaardige kennis te combineren met een pragmatische aanpak maken we oplossingen haalbaar én uitvoerbaar. Doelgericht, met oog voor duurzaamheid. Op deze manier anticiperen we op de vragen van vandaag en de oplossingen van de toekomst. Al meer dan 60 jaar.