Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Materiaal uitleen

Voor verenigingen die een start willen maken met aangepast roeien of bepaalde aanpassingen willen uit proberen heeft de KNRB materiaal ter beschikking.

  • Boottrailer met twee skiffs en dubbeltwee
  • Set zijdrijvers
  • Adaptive Seat standaard
  • Adaptive Seat slingseat
  • Orthese voor verbeterde handfunctie (links/rechts)
  • Zwemvesten

Boottrailer met twee skiffs en dubbeltwee
De KNRB heeft een botentrailer met boten beschikbaar voor verenigingen die een kennismakingsclinic, lessen of een activiteit voor aangepast roeien organiseert! Op de trailer liggen twee aangepaste skiffs en één dubbeltwee afgeriggered, inclusief riemen. Deze boten zijn zogenaamde vaste bankboten. Ze zijn vooral bedoeld voor roeiers die hun benen niet of onvoldoende kunnen gebruiken. Door de zijdrijvers en stabiele ligging zijn ze zeer veilig voor een beginnende roeier.

De trailer kan worden opgehaald op een stalplaats. Informeer hiervoor bij de KNRB. Voorwaarde voor uitleen is dat het materiaal gebruikt wordt voor (enkele) kennismakingsles(sen) voor groepen met een handicap. De boten zijn niet bedoeld voor langdurige uitleen aan één persoon van een vereniging. Wilt u de trailer lenen, neem dan contact op via de email a-roeien@knrb.nl of met de medewerker aangepast roeien via het bondsbureau.

Bruikleen vaste bank skiffs
De KNRB heeft vaste bank skiffs in bruikleen van de Vrienden van Stichting Roeivalidatie. Deze skiffs worden door de KNRB in onderbruikleen gegeven waarbij de vereniging het onderhoud en de verzekeringspremie betaald.

Voorwaarden voor uitleen [.pdf] [download]

Voor meer informatie en voorwaarden kunt u contact opnemen via a-roeien@knrb.nl of via telefoonnummer 020 646 27 40

Set drijvers

 

 

 

 Wintech vast bankje

 

 

 

 

 

 
Orthese handfunctie