Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Sponsor
ORANJEWOUD
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Interactie    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Materiaal uitleen

Voor verenigingen die een start willen maken met aangepast roeien of bepaalde aanpassingen willen uit proberen heeft de KNRB materiaal ter beschikking.

  • Boottrailer met twee skiffs en dubbeltwee
  • Set zijdrijvers
  • Adaptive Seat standaard
  • Adaptive Seat slingseat
  • Orthese voor verbeterde handfunctie (links/rechts)
  • Zwemvesten

Boottrailer met twee skiffs en dubbeltwee:

De KNRB heeft een botentrailer met boten beschikbaar voor verenigingen die een kennismakingsclinic, lessen of een activiteit voor aangepast roeien organiseert! Op de trailer liggen twee aangepaste skiffs en één dubbeltwee afgeriggered, inclusief riemen. Deze boten zijn zogenaamde vaste bankboten. Ze zijn vooral bedoeld voor roeiers die hun benen niet of onvoldoende kunnen gebruiken. Door de zijdrijvers en stabiele ligging zijn ze zeer veilig voor een beginnende roeier.
De trailer kan worden opgehaald op een stalplaats. Informeer hiervoor bij de KNRB. Voorwaarde voor uitleen is dat het materiaal gebruikt wordt voor (enkele) kennismakingsles(sen) voor groepen met een handicap. De boten zijn niet bedoeld voor langdurige uitleen aan één persoon van een vereniging. Wilt u de trailer lenen, neem dan contact op via de email a-roeien@knrb.nl of met de medewerker aangepast roeien via het bondsbureau.

Voorwaarden voor uitleen [.pdf] [download]


Set drijvers:

 

 

 

 


Wintech vast bankje:

 

 

 

 

 

 Orthese handfunctie:

 

 

 

 

 

Voor meer informatie en voorwaarden kunt u contact opnemen met Joke Davio via a-roeien@knrb.nl of via telefoonnummer 020 646 27 40. Zie ook de [Kennisbank Aangepast Roeien].