Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Hoofden Organisatie WK 2014 (Vrijwillig)

In 2014 is het WK Roeien in Amsterdam. Een half jaar geleden zijn we begonnen met de voorbereidingen om hiervan een geweldig toernooi te maken. En we zoeken mensen die zich hiervoor willen inzetten.

Het toernooi
Het WK Roeien is van 25 augustus tot 1 september op de Bosbaan in Amsterdam. De KNRB en Gemeente Amsterdam hebben de organisatie hiervan belegd bij de Stichting Organisatie WK Roeien 2014.  De afgelopen 10 jaar hebben we al meerdere keren goede WK’s voor junioren of atleten onder 23 jaar georganiseerd op de Bosbaan. Dit keer willen we niet alleen een goed WK organiseren, maar een breder evenement neerzetten voor een breed publiek.

Ambitieus
In 1977 was er een WK Roeien in Nederland. Nu willen we weer geschiedenis schrijven.
De ambitie is om een duurzaam toernooi te organiseren, met het cachet van een Olympisch toernooi en tegelijk de toegankelijkheid en mate van verbinding van een Nederlands roeitoernooi; waardoor Amsterdammers, sponsors en sport geïnteresseerden zich betrokken gaan voelen bij de roeisport en de Olympische gedachte.
Kernwaarden hierbij zijn: Innovatie, Duurzaam (Clean Water), Topniveau, Verbindend, Toegankelijk en Zichtbaar, Gezond.

Organisatie
Het organisatie comité (OC) bestaat uit: Henk-Jan Zwolle, Irene Eijs, Seada van den Herik en Joost de Geus. Een team met uitgebreide ervaring met eerdere internationale roeitoernooien en met hart voor roeien.
Als OC willen we graag samenwerken met mensen die ook zin hebben om een fantastisch evenement neer te zetten in 2014. Daarom zoeken we vrijwilligers die met ons samenwerken.

Kansen!
We zoeken vrijwilligers die tijd hebben om met ons te bouwen aan dit toernooi. Op dit moment zoeken we een aantal Hoofden. Dit zijn rollen die specifieke tijd en kennis vragen. Het betreft de volgende rollen (met tussen haakjes het OC lid waar je aan rapporteert):

• Hoofd Ceremonies (Henk-Jan) [.pdf] [download]
• Hoofd Events (Irene) [.pdf] [download]
• Hoofd Broadcasting (Irene)
[.pdf] [download]
• Hoofd PR & Marketing (Irene)
[.pdf] [download]
• Hoofd Sponsoring (Irene)
[.pdf] [download]
• Hoofd Venue (Joost)
[.pdf] [download]
• Hoofd ICT (Joost)
[.pdf] [download]
• Hoofd Logistiek (Joost)
[.pdf] [download]
• Hoofd Accommodaties (Joost)
[.pdf] [download]
• Hoofd Catering (Joost)
[.pdf] [download]
• Hoofd Administratie (Seada)
[.pdf] [download]
• Hoofd Financiën (Seada)
[.pdf] [download]
• Hoofd Stafzaken & Contracten (Seada)
[.pdf] [download]
• Hoofd Vrijwilligers (Seada)
[.pdf] [download]

Het is natuurlijk een pre als je al eerder betrokken bent geweest bij de organisatie van een internationaal toernooi, maar verse ideeën en inzichten zijn van harte welkom!

Het is een mooie ervaring om samen met gedreven collega's een toernooi te 'creëren' en alle werkzaamheden bij elkaar te zien komen in augustus 2014. En jij kunt daar aan bijdragen.

Hoe werkt het
In de bijlages bij dit bericht hebben we profielen opgenomen waarin de rollen zijn beschreven. Mocht je interesse hebben, suggesties of vragen, neem dan contact op met het betreffende OC-lid.

Henk-Jan Zwolle is bereikbaar via: 
henk-jan.zwolle@amsterdamrowing.com
Irene Eijs is bereikbaar via:  
irene.eijs@amsterdamrowing.com
Joost de Geus is bereikbaar via: 
joost.degeus@amsterdamrowing.com
Seada van den Herik is bereikbaar via: 
seada.vandenherik@amsterdamrowing.com

Met de twee of drie meest geschikte kandidaten zullen we een gesprek voeren. Daarna besluiten we wie het beste in het gehele team past.

Mochten deze functies niet bij jou passen: de komende jaren zullen we nog zeker 300 andere vrijwilligers zoeken, en ook roeipubliek is natuurlijk van harte welkom in 2014!

Henk-Jan, Irene, Seada, Joost.