Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Commissie Marathonroeien

Contact

Heb je vragen over het organiseren van marathontochten, de marathonkalender, klassementen of specifieke vragen over veiligheid en materiaal, neem contact op met een van de leden van commissie.

Rob Muda (voorzitter) 
r.muda@upcmail.nl

Eelco van der Lely (Jaarklassement en kalender)
eelco@alice.nl

Linda Smallegange (Marathonkalender)
pacsmallegange@hotmail.com

Stef Sanders (financiŽn)

Hessel Tacoma (Marathonwedstrijden)

Betrokken Bestuurslid: Commissaris Sportontwikkeling
Zie KNRB-bestuur

Ook kunt u contact opnemen met de contactpersoon binnen uw vereniging. Deze zijn terug te vinden in het Evenementennummer van het blad Roeien.

Najaarsoverleg
Elk najaar, meestal in oktober, organiseert de commissie het najaarsoverleg voor Contactpersonen Marathonroeien en organisatoren marathons. Vaste punten op de agenda zijn o.a.: evaluatie marathonseizoen en vaststelling marathonkalender komende seizoen.

Doel van de commissie

De Commissie Marathonroeien organiseert het Klassement Marathonroeien en stimuleert het marathonroeien in brede zin. Enkele activiteiten van de commissie:
  1. Het vaststellen, bijhouden en publiceren van het Klassement Marathonroeien. Hiertoe worden door verenigingen georganiseerde klasserende tochten in het klassement opgenomen. Zij laat zich informeren wie aan welke marathon heeft deelgenomen door de contactpersonen in de organiserende en de deelnemende verenigingen.
  2. Het jaarlijks uitreiken van de ĎKNRB oorkonde van erkenning als marathonroeierí aan diegenen die aan ten minste zes marathons deelnamen en daarbij ten minste 300 kilometer aflegden.
  3. Het uitreiken van de jaarlijkse wisseltrofeeŽn
  4. Het verzorgen van algemene informatie over het marathonroeien en over het landelijk klassement op knrb.nl en in het Evenementennummer van het blad Roeien.
  5. Het maken van onderlinge afspraken om de data van de verschillende evenementen zo veel mogelijk in de kalender te spreiden.
  6. Organiserende verenigingen met advies bij staan om hun marathons aantrekkelijk en veilig te houden.
  7. Het jaarlijks uitbrengen van een poster met daarop de jaarkalender.
  8. Het contact onderhouden met het KNRB bestuur en het bondsbureau over administratieve en financiŽle ondersteuning.