Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Meerdaagse Toertochten 2009

De KNRB organiseert elk jaar meerdaagse roeitochten voor haar leden. Dit zijn tochten in binnen- en buitenland, op aantrekkelijk vaarwater.

KNRB toerprogramma 2009

 

wo 29 april t/m zat 2 mei

[Voorjaarshoteltocht Belgische Maas]
   

zat 23 mei t/m zo 31 mei

[Hoteltocht Ierland]

   
za 30 mei t/m zo 7 juni

[Hoteltocht Ierland II]

   
evt. za 6 juni t/m/ zo 14 juni

[Hoteltocht Ierland III]

   

zat 1 aug t/m za 8 aug

[Weser hoteltocht]

   

za 8 aug t/m za 15 aug

[Weser Kampeertocht]

Wie kunnen er meeroeien?
Alle toertochten staan open voor leden van roeiverenigingen die bij de KNRB zijn aangesloten. Uiteraard hebben alle roeiers roei- en stuurbevoegdheid nodig. De cursus ‘Roeien op stromend water’ is aanbevolen, soms verplicht voor minstens één bemanningslid.

Boten en vervoer 
Alle tochten worden geroeid in wherry’s. Voor de meerdaagse tochten zorgt iedere ploeg voor zijn eigen boot. De toercommissie zorgt voor het vervoer naar de vakantiebestemming. Heeft je vereniging geen wherry, vraag dan tijdig aan de toercommissie om te bemiddelen bij het lenen of huren daarvan.

Kosten
De KNRB probeert de roeitochten zo voordelig mogelijk aan te bieden. Met het organiseren van roeitochten hoeft geen geld te worden verdiend. Het inhuren van botentransport en het busvervoer naar de roeibestemming is echter een dure aangelegenheid, daarbij staat de keuze voor kwaliteit altijd voorop.

Inschrijven voor een toertocht
Schrijf je bij voorkeur in met een complete ploeg van vier personen. Individueel inschrijven is wel mogelijk: de toercommissie deelt je dan bij een ploeg in, als er ergens plaats is. Wie zich met een ploeg voor het eerst inschrijft, krijgt voorrang.

Inschrijven kan via deze website. Klik hiervoor in het overzicht hierboven op de tocht waarvoor u zich wilt aanmelden. Om u te kunnen aanmelden, moet u geregistreerd zijn als gebruiker van de knrb-site.

Sluiting inschrijving
Inschrijven voor de Ierland en de voorjaarstocht vóór 31 januari 2009, voor de overige tochten vóór 1 april 2009.

Let op!

Lees voordat u inschrijft voor een van deze tochten de [Algemene Voorwaarden].