Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Verslagen

Hieronder vindt u de verslagen van de bijeenkomsten die zijn gehouden m.b.t. de tot standkoming van de nieuwe roeibaan in de Eendragtspolder. 

Bijeenkomst 14 april 2008

Tijdens een zinvolle, en ook geanimeerde avond, met het prachtige roeiwater van de Rotte en de Bergse Voorplas naast ons, spraken wij over de vorm en inhoud van de roeibaan, over de omgeving, de planning voor de uitvoering en over financiŽle aspecten.

Verslag bijeenkomst 14 april 2008 [.doc] [download]
Presentielijst 14 april 2008
[.xls] [download]

Bijeenkomst 11 oktober 2007 

De bijeenkomst, de tweede over dit onderwerp, heeft een goed beeld gegeven van de stand van zaken van de ontwikkelingen van de roeibaan in de polder. En ook van de denkbeelden van de verenigingen in de omgeving over hun (eventuele) gebruik van de baan. Zoals jullie in punt 7 van het verslag kunnen lezen hebben we allen huiswerk voor de volgende bijeenkomst in het voorjaar van 2008 te doen. Ik wil jullie, namens de KNRB-commissie Eendragtspolder, vragen deze acties ook op te pakken, zodat we in het voorjaar van 2008 met nieuwe gegevens en inzichten onze derde bijeenkomst kunnen voorbereiden en laten plaatsvinden.

De informatie in dit verslag heeft een openbaar karakter en mag in overleg met anderen worden gebruikt.

Met vriendelijke groet,

Rianne Meester-Broertjes
Secretaris KNRB
rianne.meester@knrb.nl
tel: 06 5131 6746


Verslag bijeenkomst 11 oktober 2007
[.pdf] [download]Presentielijst 11 oktober 2007 [.xls] [download]