Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Aegon

Aegon Nederland maakt deel uit van Aegon N.V. en is ťťn van de grootste levens- en pensioenverzekeraars van Nederland. 

Het hoofdkantoor van Aegon N.V. is gevestigd in Den Haag. Met ongeveer 28.000 medewerkers bedient Aegon N.V. miljoenen klanten in meer dan twintig landen in Amerika, Europa en AziŽ. In Nederland biedt Aegon Nederland met zoín 5500 medewerkers begrijpelijke financiŽle oplossingen voor ongeveer 4 miljoen klanten. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de financiŽle bewustwording en ontwikkeling van mensen zodat zij zelf bewust keuzes kunnen maken voor hun financiŽle toekomst. 

De sporter staat centraal in de sponsorvisie van Aegon. De sportieve ontwikkeling van sporters staat voorop, wij helpen hen hun droom te verwezenlijken. Aegon is sponsor van de toekomst. Tot 2009 decennialang in het schaatsen en met ingang van het seizoen 2007-2008 als hoofdsponsor van Ajax. Aegon is sinds 2007 actief als sponsor van de Koninklijke Nederlandse Roeibond. Vanaf 2008 reikt Aegon bijvoorbeeld de Aegon Bestuurs Bokaal uit aan het bestuur van de best presterende studentenroeivereniging, juist om die verenigingen op een hoger plan te brengen en zo te helpen bij de ontwikkeling van talent binnen het roeien.

Met ingang van 1 september 2010 is Aegon de trotse hoofdsponsor van de Nederlandse roei-equipe. De sponsorovereenkomst loopt tot en met de Olympische Spelen Rio 2016.