Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Praktijkvoorbeeld: botenreserveringssysteem

Binnen roeivereniging Breda heeft een team van IT specialisten een botenreserveringssysteem ontwikkeld. De naam van de dienst is My-Fleet en het wordt voor een bescheiden prijs aangeboden. Een aantal Nederlandse roeiverenigingen maakt op dit moment naar tevredenheid gebruik van dit systeem.


Over het reserveringssysteem in het kort.
 
Met dit reserveringssysteem kunnen roeiers via internet altijd en overal een boot reserveren. Dit is niet alleen een vervanging van het oude papieren afschrijfboek, het voorziet ook in:
 
- toezicht op roeibevoegdheden
- vlootbeheer
- statistiek
- ledenbeheer
- ledenadministratie
- schade melden
- reparatiebeheer
 
Het is een uitgebreid pakket, dat modulair is opgebouwd; men kiest allen de modules die van pas komen.

Met My-Fleet is er naast het gemak voor alle roeiers nog meer voordeel. My-Fleet stimuleert spreiding van de roeimomenten over de dag, hierdoor zijn er minder piekuren op het vlot. Zo kan een roeivereniging alle roeiers van een roeiplek voorzien, met minder boten. Hierdoor bespaart men kosten waardoor het My-Fleet abonnement snel worden terugverdiend. Daarnaast helpt My-Fleet, door het toezicht op ieders roei- en stuurbevoegdheden, het aantal schades te verminderen. En dat kan nog meer kosten schelen.

De service van My-Fleet is professioneel ingericht: de applicatie is bij een professioneel datacentrum ondergebracht en heeft een serviceorganisatie die 7 dagen per week van 08:00 tot 20:00 uur klaar staat om de kwaliteit van My-Fleet te waarborgen.

Een uitgebreide beschrijving kompleet met screen shots is te vinden op:  www.my-fleet.eu

Referenties over het gebruik van het systeem zijn onder andere op te vragen bij: RV Breda, RV Hemus in Amersfoort, ZRZV Zwolle, RV Daventria in Deventer, RV Barendrecht.