Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Sport en zaken

Bedrijfsleven ondersteunt kosteloos sportverenigingen

De KNRB maakt u graag attent op het bestaan van Sport & Zaken. Sport & zaken is een organisatie gelieerd aan NOC*NSF. Zij koppelt specifieke expertise uit het bedrijfsleven aan uitdagende vraagstukken binnen de sportwereld. Verenigingen die lid zijn van de KNRB kunnen via de Roeibond aanvragen doen voor ondersteuning op vele expertisegebieden.

Sport & Zaken ondersteunt sportverenigingen bij projecten uit die niet goed via andere ondersteuningskanalen kunnen worden uitgevoerd. Sport & Zaken bemiddelt in die gevallen op de volgende expertisegebieden:

Belangenbehartiging
Bouwtechnisch
Communicatie
Financieel
Goed Sportbestuur
HRM
ICT

Juridisch
Logistiek
Marketing
Mediation
Organisatieadvies
Verzekeringen
Werving & Selectie


Meer dan 60 bedrijven, waaronder grote organisaties als: Microsoft, ING, Getronics, Pinkrocade, KPMG, zijn aangesloten bij Sport & Zaken. Een volledig overzicht van deelnemende bedrijven vindt u op www.sportenzaken.nl

Verschillende roeiverenigingen verkregen al via Sport & Zaken al ondersteuning op het gebied van:

  • aansprakelijkheid
  • juridisch advies over organisatievorm bij nieuwbouw
  • juridische ondersteuning bij aanleg van accommodatie
  • schrijven van een communicatieplan

Zie ook: [overzicht projecten] op website Sport en Zaken

Ondersteuningsvragen
Roeiverenigingen die lid zijn van de KNRB kunnen via de roeibond aanvragen doen voor ondersteuning op een van de expertisegebieden. Uw project moet een duidelijk doel en resultaat nastreven, mag niet meer dan twintig dagdelen in beslag nemen en heeft een looptijd van maximaal één jaar, en uw project is niet goed uitvoeren met hulp van de gangbare ondersteuningskanalen.

Gebruikmaken van Sport & Zaken
Heeft u als vereniging een ondersteuningsvraag? Neem dan contact op met uw verenigingsadviseur of met de afdeling Breedtesport op het bondsbureau. Samen kunnen we dan kijken in hoeverre we een aanvraag kunnen doen bij Sport & Zaken. Ingediende projectaanvragen kunnen niet altijd meteen gehonoreerd worden. U dient rekening te houden van een aanvraagtijd van één tot zes maanden. Tot nu toe heeft Sport & Zaken voor het overgrote deel van de aanvragen ondersteuning kunnen regelen.

KNRB
afdeling Breedtesport
020 – 646 27 40 of mail info@knrb.nl o.v.v. Sport & Zaken


Erna Mannen, Manager Breedtesportontwikkeling NeVoBo:
"Sport & Zaken en Breedtesport zijn een goede match! Sport & Zaken beschikt over een ontzettend diverse groep aan bedrijven die hun kennis willen inzetten: Top in BreedteSuPpORT!!"