Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Verhuur C4+ boten

In samenwerking met de KNRB stelt Concept2 Benelux een trailer beschikbaar met zes C4+ boten. Op deze manier proberen we het roeien in Nederland te verbreden en vooral prettiger te maken voor de betrokkenen.

De boten zijn van het merk Filippi; een modern en robuust schip, uitstekend geschikt voor o.a. evenementen en toertochten. De boten kunnen zowel boord als scull worden gebruikt. De boten liggen afgeriggerd op een trailer, die in de omgeving van de Bosbaan (Amstelveen) gestald staat. De trailer is compleet met scull- en boordriemen, riggers en roertjes.

Huurperiode

De (basis)huurperiode begint steeds om 14.00 uur en eindigt 2 dagen later vňňr 12.00 uur (bv. vrijdag na 14.00 uur halen, zaterdag gebruiken en zondag voor 12.00 uur retour). Hierdoor kun je ze de dag voordat ze nodig zijn ophalen en de dag erna terugbrengen. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een langere periode de boten te huren. De verlenging is dan per 24 uur.

Prijzen

Voor bij de KNRB aangesloten organisaties zijn de prijzen als volgt:

Scull

Huur (basis)

=

€ 395,-

incl. BTW

Boord   Meerprijs boordroeien  = € 100,- incl. BTW 

 

Verlenging 24 uur 

=

€ 100,-

incl. BTW

 

Week 

=

€ 695,-

incl. BTW

Meer informatie
Meer informatie over het huren van C4+ boten en de voorwaarden is te vinden op de site van Concept2 Benelux.

Reserveren

De boten zijn te reserveren door een e-mail te sturen naar: info@concept2.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging.