Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Sponsor
ORANJEWOUD
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Dutch Rowing Business Club

De Dutch Rowing Business Club is een sportief netwerk van personen en bedrijven die allemaal affiniteit hebben met thema’s als: roeien, topsport, energie, schoon milieu en netwerken. Een actieve businessclub, die wordt gekenmerkt door betrokkenheid, een ontspannen sfeer en een professionele aanpak.

De leden van de businessclub komen vier- tot zesmaal per jaar bijeen. De bijeenkomsten worden veelal in samenwerking met een lid georganiseerd. Twee of drie van deze ontmoetingen zijn gekoppeld aan een roei-evenement.zoals de Koninklijke-Holland Beker wedstrijden en de Erasmussprints.

Andere bijeenkomsten hebben de vorm van een congres. Daarbij wordt aandacht besteed aan een actueel thema dat op het raakvlak van sport en bedrijfsleven ligt. Met sprekers van hoog niveau. Steeds zal er voldoende ruimte zijn om elkaar te spreken tijdens een lunch, een aangeklede borrel of een stijlvol diner.

Het lidmaatschap kan zowel persoonlijk als bedrijfsmatig zijn en het beschermheerschap van Koninklijk - Holland Beker is inbegrepen.

Dutch Rowing Business Club, Nieuwsbrief Editie juli 2012 [.pdf] [download]

Voor meer informatie over Bedrijfsroeien zie: www.knrb/Bedrijfsroeien