Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Ledenpost september 2009

Geachte bestuur,

Graag vragen wij uw aandacht voor de volgende onderwerpen:


16 januari 2010: Nationale Roeidag en symposium AEGON Bestuursbokaal
6 maart 2010: Algemene Ledenvergadering
Districtsbijeenkomsten half november 
Werkgroep RC-4 zoekt inspirerende voorzitter(ster)
Nationale Tocht Aangepast Roeien bij Rijnland zeer geslaagd

16 januari 2010: Nationale Roeidag en symposium AEGON Bestuursbokaal

Bestemd voor: Bestuur + leden
Ter:                Informatie

De Nationale Roeidag en het AEGON symposium voor studentenroeiverengingen die deelnemen aan de Bestuursbokaal, zullen plaatsvinden op 16 januari 2010 op het hoofdkantoor van AEGON in Den Haag.

Reserveer deze dag alvast in uw agenda.

Zowel het programma van de Roeidag en als het programma van het AEGON symposium voor studentenroeiverenigingen worden later bekendgemaakt.

6 maart 2010 Algemene Ledenvergadering

Bestemd voor: Bestuur
Ter:                Informatie

De Algemene Ledenvergadering van de KNRB wordt in 2010 gehouden op zaterdagmiddag 6 maart. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Informatie over de locatie volgt nog. De agenda en bijbehorende stukken volgen begin 2010.

Districtsbijeenkomsten in november

Bestemd voor: Bestuur
Ter:                Informatie

Half november houdt het bestuur van de KNRB in alle districten een bijeenkomst om met de verenigingen te spreken over zaken die voor de toekomst van roeiend Nederland en in het bijzonder voor de roeibond en de verenigingen van belang zijn.

Dit betreft o.a. de invoering van de individuele registratie én opleidingen voor instructeurs en coaches. Verder informeert het bestuur de leden graag over de komende WK 2014, die in september door de FISA aan Nederland (Amsterdam, Bosbaan) is toegewezen.

Begin oktober worden de data en de locaties van de districtsbijeenkomsten bekend gemaakt. Houd uw e-mail en de website in de gaten.

Werkgroep RC-4 opleiding zoekt inspirerende voorzitter(ster)

Bestemd voor: Bestuur
Ter:                Opvolging

De werkgroep RC-4 is op zoek naar een voorzitter(ster) die de ambitie van de hoogste coachopleiding van de KNRB kan vervolmaken.


Kent u binnen uw vereniging nog mensen en die voldoen aan het profiel van degene die wij zoeken en die het leuk zouden vinden om de taak van voorzitter van de RC-4 opleiding op zich te nemen, dan horen wij dat graag. U kunt uw voordracht mailen naar Michiel Maas, opleidingen@knrb.nl

Meer informatie over de taken en het profiel van de voorzitter RC-4, vindt u bij [Werkgroep Roei Coach- 4 zoekt inspirerende voorzitter(ster)]

Nationale Tocht Aangepast Roeien bij Rijnland zeer geslaagd

Bestemd voor: Bestuur
Ter:                Informatie


Op 28 augustus organiseerde de Roeivereniging Rijnland in Leidschendam de Nationale Tocht Aangepast Roeien.Ondanks het wat mindere weer was het zeer geslaagde dag voor de 120 deelnemers.

De KNRB bedankt RV Rijnland nogmaals van harte voor de energieke organisatie en geweldige medewerking van haar leden.

Een uitgebreid verslag van deze dag is na te lezen op: [Nationale tocht 2009]

Nationale Tocht 2010

De KNRB hoopt dat dit jaar zich ook weer een vereniging meldt voor de organisatie van de Nationale Tocht 2010! Wij stellen graag alle draaiboeken van de afgelopen jaren beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marit Klaassen, marit.klaassen@knrb.nl

Oranje Fonds
De KNRB heeft De Nationale Tocht ingeschreven voor de Appeltjes van Oranje 2010.

Het Oranje Fonds reikt elk jaar drie Appeltjes van Oranje uit. Deze prijs is bestemd voor innovatieve projecten die al enige jaren op succesvolle wijze verschillende groepen mensen samenbrengen. De prijs, bestaande uit een bronzen beeldje en een geldbedrag van €15.000,-, wordt in mei 2010 uitgereikt door prinses Máxima op Paleis Noordeinde. De KNRB hoopt met de Nationale Tocht in aanmerking te komen voor één van deze Appeltjes van Oranje.

 

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE ROEIBOND