Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Ledenpost februari 2010

Geacht bestuur,

In deze ledenpost vragen wij graag uw aandacht voor de volgende onderwerpen:

Uploaden ledenbestanden verloopt voorspoedig
Aanmelden jaarlijkse Algemene Vergadering
Schoolroeiprogramma 'Inside out' van start
Nieuwe hoofdredacteur Roeien
Vacature medewerker Communicatie & marketing

Uploaden ledenbestanden verloopt voorspoedig

Bestemd voor: bestuur
Ter: informatie

In de week van 21 januari 2010 ontvingen alle verenigingen via de post de inloggegevens voor de webapplicatie Individuele ledenregistratie (leden.knrb.nl).

Het uploaden van de ledenbestand verloopt voorspoedig, zo’n 85% van alle verenigingen heeft inmiddels de ledengegevens aangeleverd. Daarnaast werd afgelopen maand het ledensysteem gekoppeld aan het inschrijvingsprogramma voor wedstrijden. Ook de invoering van deze koppeling verloopt goed. Inmiddels is het weer mogelijk om in te schrijven voor wedstrijden.

Zie ook: [KNRB inschrijvingsprogramma weer on line]

Aanmelden voor jaarlijkse Algemene Vergadering

Bestemd voor: Bestuur
Ter: opvolging

Op zaterdag 6 maart aanstaande vindt bij K.A.R.&Z.V. “De Hoop” de jaarlijkse Algemene Vergadering plaats.

De uitnodiging en de vergaderstukken zijn inmiddels per post aan u verzonden. Graag ontvangen wij van uw een bericht of u al dan niet aanwezig zult zijn. Uw aan- of afmelding kunt u mailen naar marloes.overbeek@knrb.nl.

Zie ook [ALV 2010]

Schoolroeiprogramma ‘Inside out’ van start

Bestemd voor: bestuur + leden
Ter: informatie

Begin februari is een start gemaakt met het KNRB sportprogramma ‘Inside Out’. Belangrijkste doelstelling van dit project is om scholieren te stimuleren te gaan roeien.

Ongeveer 10 procent van de leden van de verenigingen van de KNRB is jonger dan 18 jaar. Naast het verhogen van dit percentage wil de KNRB ook die jongeren bereiken die over het algemeen minder in aanraking komen met roeien. Het schoolroeiprogramma wordt mogelijk gemaakt door subsidies van het ministerie van VWS, NOC*NSF, Concept2 Benelux en de gemeente Amsterdam. De uitvoering van het schoolroeiprogramma is uitbesteed aan TopRow.

Zie ook: [Sportprogramma Inside Out]

Van de Ruit nieuwe hoofdredacteur Roeien

Bestemd voor: Bestuur + leden
Ter: informatie

Medio maart verschijnt weer de eerste journalistieke uitgave van het blad Roeien van dit jaar. Leo van de Ruit voormalig journalist bij o.a. het ANP en schrijver van de roeiboeken ‘De pijn van het water’ en ‘De Hel van twee kilometer’ heeft met ingang van dit nummer het hoofdredacteurschap overgenomen van Sybrand Treffers.

In het maart-nummer onder andere een interview met voormalig lichte vierzonder roeier Gerard van der Linden en een verslag van de Nationale Roeidag.
 
Abonneren op het blad Roeien kan via www.knrb.nl/webwinkel 

Vacature medewerker Communicatie en Marketing

Bestemd voor: bestuur + leden
Ter: informatie


Binnen het bondsbureau is op dit moment een vacature voor een medewerker Communicatie en Marketing m/v (32 uur per week).

Belangstellenden kunnen indien zij voldoen aan de gestelde eisen een schriftelijke motivatie voorzien van CV vóór 13 maart a.s. mailen naar: KNRB, t.a.v. Maurice Leeser (directeur), directeur@knrb.nl.

Lees verder bij [Vacature medewerker Communicatie en Marketing]

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE ROEIBOND