Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Paralympische testdag 2010

Ben je sportief? Heb je een fysieke of visuele handicap? Ben je tussen de 12 en 35 jaar? Wil je jouw grenzen verleggen, topsport bedrijven en de strijd aangaan met anderen op internationaal niveau? Dan is de Paralympische Talentdag beslist iets voor jou.

 

 

Op zaterdag 25 september wordt de tweede Paralympische Talentdag gehouden op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. Verschillende bondscoaches en André Cats, Chef de Mission Nederlands Paralympisch Team Londen 2012 zullen aanwezig zijn om jouw talent te beoordelen. Natuurlijk zijn er ook roeicoaches aanwezig.

André Cats: “De Paralympische sport is de laatste jaren in Nederland enorm in ontwikkeling. Paralympische sport is volwassen topsport geworden waar het gaat om winnen.  In Beijing presteerde het Nederlands Paralympisch Team boven verwachting en eindigde Nederland in het landenklassement op de 19e plaats. Deze ingezette lijn willen we voortzetten. Dat vraagt om investering. Samen met de bonden werken we aan aansluiting bij de NOC*NSF ambitie om bij de 10 beste sportlanden van de wereld te horen. Om deze doelstelling te bereiken is aanwas en het opleiden van jonge talentvolle sporters een vereiste. Daarom zijn wij op zoek naar talentvolle potentiële Paralympische sporters. Sporters die ambitieus genoeg zijn om toe te werken naar de Spelen van Londen 2012 en Rio de Janeiro in 2016.”

Wil je mee doen aan de Paralympische Talentdag van 25 september? Kijk dan op http://www.paralympisch.nl/ voor alle informatie.