Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

KNRB Business Club

Geachte heer, mevrouw,
Best lid van de Dutch Rowing Business Club,

De zomer van 2010 werd ingeluid door het bericht dat de Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB) een nieuwe partner en hoofdsponsor vond in AEGON. Tijdens de Koninklijke - Holland Beker werd dit goede nieuws op een druk bezocht business club event met veel enthousiasme ontvangen.
Nu is het tijd om vooruit te kijken. Het eerste evenement komt er al gauw aan: Op 18 september zullen de Erasmus Sprints de Dutch Rowing Business Club (DRBC) wederom ontvangen. Op 17 oktober ontvangt Randstad de DRBC op de clipper 'Stad Amsterdam'. Graag nodigen wij de leden van de DRBC uit op onderstaande uitnodigingen in te gaan, en met ons te proosten op de successen uit het afgelopen seizoen, en het harde werk dat onze atleten in Nieuw Zeeland tijdens het WK zullen verzetten.
De overige lezers van dit bericht sporen wij aan lid te worden van de DRBC, zodat ook u kunt genieten van deze twee mooie evenementen. Hierover leest u meer onder het kopje Lidmaatschap 2010.

Namens de KNRB,
Maurice Leeser, directeur 

Namens de DRBC,
Jan Maurits de Jonge, voorzitter

[Mail de businessclub]

Uitnodiging Business Club Event Erasmus Sprints
Uitnodiging Business Club Event clipper 'Stad Amsterdam'
Lidmaatschap 2010
Ploegen maken zich op voor WK Nieuw Zeeland

AEGON hoofdsponsor KNRB
Bedrijfsachten
Excursie Head of the River Charles Boston afgelast

 

Uitnodiging Business Club Event Erasmus Sprints

Op zaterdag 18 september worden de Erasmus Sprints verroeid op de Rotterdamse Kralingse Plas. Een traditiegetrouw bijzonder evenement op een bijzondere locatie. De leden van de Dutch Rowing Business Club worden van harte uitgenodigd om op het zandstrand te genieten van een welverdiende borrel.

In deze intieme setting zal roeier van de Holland Acht Sjoerd Hamburger verslag doen van het EK in Portugal en vooruit blikken naar het WK in Nieuw Zeeland. Daarna zullen de entertainers vanMore Balls than Most hun opwachting maken. Ook zullen wij vooruit kijken naar de bijeenkomst op de 'Stad Amsterdam' in oktober en naar het programma van 2011. U bent vanaf 15u van harte welkom in de tent die voor u is neergezet. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 18u. Gelieve per ommegaande uw komst te bevestigen via businessclub@knrb.nl.

[Website Erasmus Sprints]
[Routebeschrijving naar Erasmus Sprints]

Uitnodiging Business Club Event clipper 'Stad Amsterdam'

Op 17 oktober organiseren De KNRB en Randstad de “Nederlandse Bedrijfssport dag” voor roeiers aan boord van de Clipper “Stad Amsterdam”.

De leden van de Dutch Rowing Business Club en van de Nederlandse bedrijfsroeiploegen zijn hierbij van harte uitgenodigd. Het evenement vindt uiteraard plaats in Amsterdam. Nadere details volgen!

[Randstad Nederland en de clipper]

Lidmaatschap 2010

In het najaar van 2010 staat een tweetal mooie evenementen van de DRBC op het programma: de Erasmus Sprints en de bijeenkomst op de clipper 'Stad Amsterdam'. Bent u nog geen lid van de DRBC, maar wilt u deze evenementen wel bijwonen, dan kunt u per direct een lidmaatschap aanvragen.

U betaalt dan voor de laatste vier maanden van 2010 een kwart van de normale lidmaatschapgelden. Een bedrijfsmatig lid betaalt €500,- exclusief btw in plaats van €2000,-. Een particulier lid betaalt €125,- inclusief btw in plaats van €500,-. Een uitgelezen kans voor een kennismaking met de business club van Nederland's roeiliefhebbers. Voorwaarde is wel dat u ook uw lidmaatschap voor 2011 toezegt.

[Mail de businessclub]

Ploegen maken zich op voor WK Nieuw Zeeland

Op 8 september vertrekken een ruime delegatie atleten, hun coaches en begeleidingsteam vanaf Schiphol naar Montemor-o-Velho in Portugal voor het EK 2010. Daar zullen zij uitkomen in in ieder geval twee achten, een vier, een twee en twee skiffs. Op 9 oktober vertrekt nagenoeg dezelfde groep naar Nieuw Zeeland, waar het WK verroeid wordt.

De zware mannen starten in het vlaggenschip: de acht. De zwaarste man is Roel Braas. Hij zal in de skiff starten. Bij de lichte mannen wordt er gestart in de vierzonder en de skiff. In de vierzonder zit onder andere de Muda-tweeling. Zij haalden in augustus goud op het WK<23 in de tweezonder.

Na een goed verlopen trainingskamp in Mulhouse (Frankrijk) zullen de zware dames zich proberen te bewijzenin de acht. De lichte dames Maaike Head en Rianne Sigmond zullen pogen hun immer stijgende lijn voort te zetten in de dubbeltwee.

[Website EK Portugal]
[Website WK Nieuw Zeeland]

AEGON hoofdsponsor KNRB

AEGON Nederland wordt met ingang van 1 september 2010 de nieuwe hoofdsponsor van de Nederlandse roei-equipe. De sponsorovereenkomst loopt tot en met de Olympische Spelen London 2012 en is een uitbreiding van de reeds bestaande samenwerking tussen AEGON en de Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB).

[Lees verder]

Bedrijfsachten

Het gehele roeiseizoen door worden er evenementen georganiseerd waaraan bedrijfsachten mee kunnen doen. De werknemers van verschillende bedrijven gaan hier met elkaar een sportieve strijd aan.

 

[Meer informatie over bedrijfsroeien] 

Excursie Head of the River Charles Boston

In Oktober zou de Dutch Rowing Business Club een excursie organiseren naar the Head of the River Charles in Boston. Deze excursie komt dit jaar helaas te vervallen vanwege tijdsnood. 

Wel wordt nu alvast begonnen met de voorbereidingen voor een excursie in 2011. Graag nodigen wij u uit in oktober 2011 ruimte vrij te maken in uw agenda, en ons te laten weten dat u enthousiast bent.

[Mail de businessclub]