Hoofdsponsor

Aegon.nl
 
 Partner
Lotto
Sitemap
Contact webmaster
   Registreren    Vraag en antwoord    Inschrijven    Webwinkel  

Business Club Event: Erasmus Sprints

Uitnodiging Business Club Event Erasmus Sprints

Op zaterdag 18 september worden de Erasmus Sprints verroeid op de Rotterdamse Kralingse Plas. Een traditiegetrouw bijzonder evenement op een bijzondere locatie. De leden van de Dutch Rowing Business Club worden van harte uitgenodigd om op het zandstrand te genieten van een welverdiende borrel.

In deze intieme setting zal roeier van de Holland Acht Sjoerd Hamburger verslag doen van het EK in Portugal en vooruit blikken naar het WK in Nieuw Zeeland. Daarna zullen de entertainers van More Balls than Most hun opwachting maken. Ook zullen wij vooruit kijken naar de bijeenkomst op de 'Stad Amsterdam' in oktober en naar het programma van 2011. U bent vanaf 15u van harte welkom in de tent die voor u is neergezet. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 18u. Gelieve per ommegaande uw komst te bevestigen via businessclub@knrb.nl.

De overige lezers van dit bericht sporen wij aan lid te worden van de DRBC, zodat ook u kunt genieten van de Erasmus Sprints en de bijeenkomst op de clipper 'Stad Amsterdam'. Bent u nog geen lid van de DRBC, maar wilt u deze evenementen wel bijwonen, dan kunt u per direct een lidmaatschap aanvragen. U betaalt dan voor de laatste vier maanden van 2010 een kwart van de normale lidmaatschapgelden. Een bedrijfsmatig lid betaalt €500,- exclusief btw in plaats van €2000,-. Een particulier lid betaalt €125,- inclusief btw in plaats van €500,-. Een uitgelezen kans voor een kennismaking met de business club van Nederland's roeiliefhebbers. Voorwaarde is wel dat u ook uw lidmaatschap voor 2011 toezegt. Mailt u naar businessclub@knrb.nl.

Namens de KNRB,
Maurice Leeser, directeur 

Namens de DRBC,
Jan Maurits de Jonge, voorzitter

[Lees dit bericht online]
[Website Erasmus Sprints]
[Routebeschrijving naar Erasmus Sprints]