Visual

RP3 Rowing BV tekent voor vier jaar bij

De Koninklijke Nederlandsche Roeibond heeft met RP3 Rowing een supplierovereenkomst getekend voor de olympiade tot en met 2020. RP3 Rowing, gespecialiseerd in dynamische ergometers, voorziet als supplier de roeibond gedurende deze periode van zestien RP3’s.

Het Aegon Nationaal RoeiTeam maakt al gebruik van de RP3’s. RP3 Rowing zorgt voor de levering en het onderhoud van deze dynamische ergometers. Het Olympisch Trainingscentrum aan de Bosbaan is inmiddels uitgerust met zestien RP3’s.

De KNRB accepteert en gebruikt voor de profieltesten op de ergometer, zowel de statische als dynamische ergometer. Met het gebruik van de RP3’s tijdens de trainingen en profieltesten gaan de KNRB en RP3 ook standaarden opstellen om de tijden op de dynamische RP3 te kunnen vergelijken met de statische ergometers.

Directeur Monica Visser van de roeibond is blij dat onze roeiers de komende jaren weer met RP3’s kunnen trainen: “Het is indrukwekkend om een reeks RP3’s in het OTC te zien. Door te trainen op de RP3 voelt indoor training als roeien op het water”.

Directeur van RP3 Rowing BV, Jan Lammers is enthousiast over de samenwerking met de roeibond. “Het is mooi te zien dat we met onze RP3 dynamic indoor rower bij kunnen dragen aan het succes van de Nederlandse roeiers! Op het top niveau waar deze sporters zich meten met de rest van de wereld heb je ook het beste trainingsmateriaal nodig en ik ben verheugd dat wij dit weer mogen leveren!”

De Holland Acht op de RP3! Bekijk hier het filmpje:

 

Sponsoren en partners KNRB