Visual

Uitnodiging ergometertest 25 februari

Jaarlijks organiseert de KNRB een ergometertest over 2000 meter. Deze test is een verplicht meetmoment voor atleten die in aanmerking willen komen voor FISA evenementen zoals het WK junioren, WK onder 23 en World Cups. Dit seizoen vindt de test plaats op zaterdag 25 februari.

Voor deze test worden atleten uitgenodigd om de ergometertest op het Olympisch Trainingscentrum (OTC) uit te voeren. Atleten zonder uitnodiging worden gevraagd om de test op de eigen vereniging uit te voeren en het resultaat samen met de overige resultaten van de profieltest op te sturen middels het online formulier.

Naar aanleiding van de resultaten tijdens de Winterwedstrijden van 18 en 19 februari kunnen eventueel nog atleten worden uitgenodigd om de test op het OTC uit te voeren.

Wegen/huidplooimeting
Voor de test worden alle atleten gewogen. Alleen bij senioren wordt ook een huidplooimeting afgenomen. Lichte atleten kunnen vanaf 2 uur van te voren inwegen.

Profieltesten
De ergometertest over 2000 meter is een onderdeel van de profieltesten die ook in deze periode afgenomen dienen te worden. Resultaten van de profieltesten kunnen via het online formulier ingevuld worden. Insturen van resultaten is mogelijk tot zaterdag 4 maart.

Vragen?
Zijn er na aanleiding van dit bericht vragen en/of opmerkingen? Dan kun je terecht bij:

Jeroen Spaans (dames)
jeroen.spaans@knrb.nl

Ronald Florijn (heren)
ronald.florijn@knrb.nl

 

 

 

 

Sponsoren en partners KNRB