Visual

Uitnodiging coachbijeenkomst 4 maart a.s.

“Ontwikkelingsgericht” en “individueel op maat” zijn de twee belangrijkste speerpunten binnen talentontwikkeling. Hierbij gaat het om het optimaliseren van de ontwikkeling én het maximaliseren van de prestaties en hebben atleten een eigen plan waarmee zij zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen ontwikkeling en prestaties. Het uiteindelijke doel: het creëren van winnende ploegen op de Olympische Spelen.

Van groot belang is de rol van de coach. Met ‘coachen van coaches’ ondersteunen wij op diverse vlakken betrokken coaches in de dagelijkse praktijk van begeleiden en trainen van talentvolle atleten. Met elkaar willen wij onder meer een coach-community creëren waarin de kennis binnen de KNRB, bij het groeiend aantal professionele coaches en de ervaren vrijwilligers met elkaar gedeeld worden.

Coachbijeenkomst
Onze plannen en bijbehorende activiteiten hebben we verwerkt in het programma talentherkenning en –ontwikkeling. Graag willen we deze plannen toelichten aan alle betrokken coaches tijdens een bijeenkomst ‘Van talent naar medaillekandidaat’ op 4 maart a.s. in het Olympisch stadion. (Ontvangst vanaf 16:00 uur).

Daarnaast zullen Koen Levels (inspanningsfysioloog KNRB) en Tjalling Knijff (fysieke trainer KNRB) aan het woord komen. Koen licht de zin van profieltesten toe en vertelt hoe je als coach de resultaten van profieltesten gebruikt in je programma. Tjalling richt zich op het ontwikkelen van kracht als fundament voor het ontwikkelen van talent.

Aanmelden
Wil je bij deze bijeenkomst zijn, meld je dan aan via het online aanmeldformulier. In het Olympisch stadion zijn maximaal 100 personen toegestaan, dus doe het snel om zeker te zijn van een plaats.

Voor vragen en of opmerkingen kun je altijd contact op nemen met Jeroen Spaans of Ronald Florijn.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Spaans
Jeroen.spaans@knrb.nl
0641145037

Ronald Florijn
Ronald.forijn@knrb.nl
0642496362

Sponsoren en partners KNRB