Visual

Concept2 is ook komende vier jaar supplier van de roeibond

De Koninklijke Nederlandsche Roeibond heeft met Concept2 Benelux haar sponsorovereenkomst verlengd tot en met de Olympische Spelen van Tokyo in 2020. Concept2 Benelux, gespecialiseerd in riemen en roeimachines, voorziet als supplier de roeibond van (scull)riemen.

 De toproeiers van de bond, het Aegon Nationaal RoeiTeam, maken al zo’n 20 jaar gebruik van de (scull)riemen van Concept2. De KNRB schafte zelf ieder jaar de benodigde (scull)riemen aan, wat de nodige druk op het budget legde. Concept2 neemt nu tot en met de Olympische Spelen in Tokyo, de levering van de riemen voor haar rekening. “Zo kunnen we altijd beschikken over kwalitatief goede riemen,” vertelt Monica Visser, directeur van de roeibond. “Daarnaast hebben we ook voor de levering van riemen voor de niet-olympische nummers en junioren en voor de roeimachines in het Olympisch Trainingscentrum een passende overeenkomst gesloten.”

Managing Director van Concept2 Oscar Rijneveld: “De afgelopen drie jaar waren we al supplier van de bond. De samenwerking is zowel door ons als door de bond als zeer positief ervaren. Ik ben dus blij dat we voor vier jaar hebben bijgetekend.”

Foto: Ellen de Monchy

Sponsoren en partners KNRB