Visual

Ice-O-Tonic houdt het Aegon Nationaal RoeiTeam koel

De Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB) heeft vandaag een contract getekend met Ice-O-Tonic. Door de overeenkomst met Ice-O-Tonic is de KNRB nu verbonden aan de eerste 100% natuurlijke, isotone frozen sportdrink.

De hydraterende en afkoelende eigenschappen van Ice-O-Tonic dragen actief bij aan hogere sportresultaten. De samenwerking vormt de eerste fase in de wereldwijde aftrap van Ice-O-Tonic. Ready to rule the world of sports!

Algemeen directeur Monica Visser van de roeibond is dan ook verheugd over de samenwerking met Ice-O-tonic. “In 2015 en 2016 hebben de roeiers al de voordelen van de producten van Ice-O-Tonic kunnen ervaren tijdens het wereldkampioenschap in Aiguebelette en de Olympische Spelen in Rio en dat is zeer goed bevallen. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Ice-o-Tonic de roeiers kan ondersteunen.”

Marcel Kraaibeek van Ice-O-Tonic: “Wij zijn blij met de samenwerking en streven naar een meerjarige overeenkomst met de KNRB.”

De frozen sportdrank is ontwikkeld in samenspraak met toonaangevende sportartsen en sporters. Door het innemen van een ‘frozen‘ sportdrank breng je de kerntemperatuur van het lichaam naar beneden. Tijdens testen in warme en vochtige temperaturen is gebleken dat het gebruik van een isotone ‘frozen‘ sportdrank een significant groter effect heeft op de prestaties ten opzichte van een gekoelde sportdrank. De ‘frozen‘ sportdrank wordt sneller dan water geabsorbeerd waardoor vocht, vitamines en mineralen direct worden opgenomen door het lichaam. De ijskoude eigenschappen van Ice-O-Tonic koelen het lichaam effectief van binnenuit, waardoor de werking verder versneld wordt in vergelijking tot gekoelde isotone sportdranken. Dit zal resulteren in verbeterde prestaties.

Sponsoren en partners KNRB