Visual

Beeld gezocht voor roeifilm

Op 21 januari 2017 vierden we 100 jaar roeibond in Nederland. De aftrap van een jaar vol met activiteiten vond plaats tijdens het Nationaal Roeicongres bij onze hoofdsponsor Aegon in Den Haag. Aan het einde van de dag lieten we u deze film zien over 100 jaar roeien in Nederland. Door beschikbaarheid van materiaal bevatte deze film veel (oude) topsport beelden.

Omdat de roeisport niet alleen uit topsport bestaat, maar juist zo mooi is door het grote aantal recreatieve roeiers van 8 tot minimaal 88 willen wij tijdens het volgende congres in 2018 het feestjaar afsluiten met een filmpje met beelden van en over roeiverenigingen in Nederland. We willen hiervoor beelden van alle roeiverenigingen in Nederland gebruiken om een zo mooi mogelijke compilatie te maken. En u begrijpt het, hiervoor hebben we uw hulp nodig!

Beeldmateriaal
Het staat u vrij om beelden in te sturen. Voor het gemak een aantal suggesties: mooi roeiwater, het verenigingsleven,  dopen van een boot, materiaalcommissie, vrijwilligers in actie, bloopers, jasjes, instructie, introductie, toerroeien, roeikamp voor junioren, promotie van de sport et cetera et cetera.

Film instructie

  • Filmpjes kunnen worden gemaakt met iedere HD camera. Ook een smartphone en GoPro maken HD beelden.
  • Wanneer u filmt met de mobiel, houdt het toestel dan dwars, niet rechtop
  • Stuur ze in via WeTransfer of via de mail (niet via whats app, dit verkleind het beeld).
  • Film maximaal 1 minuut
  • Geluid bij uw video (met name gesproken tekst) is alleen maar bruikbaar en verstaanbaar als het van dichtbij is opgenomen, of met een extra aangesloten microfoon.
  • Wilt u in de naam van het filmpje in ieder geval de naam van uw vereniging vermelden, en eventueel met een paar woorden iets over de inhoud:¬†bijvoorbeeld Botendoop Vereniging x of Open dag vereniging Y

Rechten
Zodra u een filmpje naar ons opstuurt, draagt u de rechten op beeld en geluid van de video over aan de KNRB. Zorgt u er voor dat de mensen in beeld, voor u het filmpje naar ons opstuurt, daar goedkeuring voor hebben gegeven.

U kunt uw filmpjes tot en met 1 november 2017 insturen naar communicatie@knrb.nl. Heeft u hele grote bestanden of vragen, neem contact met ons op.