Visual

Nieuwe versie handboek roeiaccommodaties

De commissie infrastructuur heeft het handboek aangepast en uitgebreid. Het beschrijft alle facetten waarmee u te maken krijgt, voor, tijdens en na de bouw of verbouwing. Stap-voor-stap leest u waar u rekening mee moet houden. Er is zelfs informatie over de exploitatie en het onderhoud van uw accommodatie.

Nieuwe versie van het handboek roeiaccommodaties.

Als u persoonlijke hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de Commissie Infrastructuur. Naast hun bevlogenheid is de expertise van de commissieleden enorm groot. Zij kunnen u ook in contact brengen met andere roeiverenigingen die u zijn voorgegaan. Zo hoeft niemand het wiel opnieuw uit te vinden, maar slim gebruik maken van de kennis en ervaring die er binnen onze roeigemeenschap is.

En heeft u een aanvulling voor het handboek, een bijzondere verbouwing of andere tips? Laat het weten aan de commissie (infrastructuur@knrb.nl).