Visual

VACATURE - profcoach roeien Universiteit Twente – Enschede

De D.R.V. Euros zoekt een profcoach die studentcoaches van richting en kennis kan voorzien, zodat zij zonder ervaren coaches een wedstrijdploeg succesvol kunnen begeleiden. Dit helpt om de druk op de ervaren coaches binnen de vereniging weg te nemen. Daarnaast zal de profcoach door het begeleiden van wedstrijdploegen bijdragen aan de ontwikkeling van zowel de roeiers als de coaches, de nieuwe profcoach maakt iedereen beter! Ook zal de profcoach verantwoordelijk zijn voor het maken van de trainingsschema’s voor de roeiers.

Kandidaat profiel / gezocht profiel / wij vragen
Wij zoeken een bruggenbouwer; een communicatief vaardig persoon die het vermogen heeft om verbindingen te leggen binnen de gehele wedstrijdsectie. Hij of zij kan op basis van rationele argumenten adviezen onderbouwen. Verder is een RC4 diploma of vergelijkbare referenties een vereiste. Hij of zij heeft ervaring met het begeleiden van coaches en het maken van trainingsschema’s. Affiniteit met studentenroeien is een pré.

Voor meer informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden met dhr. V.H. (Vincent) Steggink via telefoonnummer: 053 – 489 6847.

Uw sollicitatiebrief, inclusief actueel CV, kunt u tot en met 9 juli 2017 sturen via onderstaande link.
Het ligt in onze bedoeling om op 22 en/of 29 juli sollicitatiegesprekken te gaan voeren en ook tot besluitvorming te komen.

Wij bieden, aanbod “What’s in it for me”, de kandidaat staat hier voorop
Wij bieden u een uitdagende functie aan als profcoach roeien in een dynamische werkomgeving voor 17 uur per week, vooralsnog voor de periode van een jaar. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, minimaal € 2.465,– tot maximaal € 3.292,– bruto per maand op basis van een voltijds dienstverband conform salarisschaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten. Daarnaast biedt de Universiteit Twente een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sponsoren en partners KNRB