Visual

Oud roeitoppers zwemmen tegen ALS bij City Swim op 3 september 2017

Je bent gezond van lijf en leden, maar wat als je dat niet bent? Het is om die reden dat onze oud-internationals Matthijs Vellenga, Meindert Klem, Chantal Achterberg en Heleen Boers meezwemmen aan de 6de editie van de Amsterdam City Swim. De Amsterdam City Swim heeft als doel aandacht voor de ziekte ALS te genereren en geld bijeen te brengen voor onderzoek naar deze meedogenloze ziekte.

Matthijs, Meindert, Chantal en Heleen willen namens de roeigemeenschap hieraan hun bijdrage leveren. Ze hebben hard getraind en springen 3 september de koude Amsterdamse gracht in voor meer aandacht en middelen in de strijd tegen ALS. De KNRB en de Hollandia roeiclub (HRC, vereniging van oud-roei internationals) ondersteunen dit mooie initiatief van harte.

Help mee en ondersteun onze oud-internationals door ook te doneren: dat kan heel makkelijk via de deze link. Elke euro die als donatie wordt binnen gebracht, gaat voor 100% naar Stichting ALS Nederland.

Kijk voor meer informatie op de website van de Amsterdam City Swim.

Sponsoren en partners KNRB