Visual

Vacatures KNRB bestuur

​In het bestuur van de KNRB zijn twee functies beschikbaar, namelijk voor commissaris sportontwikkeling en commissaris marketing en communicatie.

Wil jij een bijdrage leveren aan het roeien in Nederland, wil jij jouw verbindende kwaliteiten en innovatiekracht inzetten om beter, meer, interessanter roeien in Nederland voor elkaar te krijgen? Wil je weten wat een bestuursfunctie bij de leukste sportbond van Nederland inhoudt? Lees verder, neem contact met ons op en misschien ben jij de nieuwe commissaris sportontwikkeling of commissaris marketing en communicatie bij de Koninklijke Nederlandsche Roeibond.

Commissaris sportontwikkeling

​Per maart 2018 willen wij graag een nieuwe commissaris sportontwikkeling laten benoemen door de Algemene Ledenvergadering. De commissaris sportontwikkeling kent een brede inhoudelijke portefeuille gericht op breedtesport. Jouw innovatieve focus en verbindende kwaliteiten is in deze portefeuille van grote waarde: er is behoefte aan een geactualiseerde visie op breedtesport die ons de komende jaren verder sturing geeft in het verwezenlijken van onze ambities. Het is een intensieve portefeuille waarbij de gemiddelde tijdsbesteding 8 uur per week bedraagt.

Klik hier voor het Functieprofiel Commissaris Sportontwikkeling.

Commissaris marketing en communicatie

Per 18 november is de vacature beschikbaar gekomen voor de functie van de commissaris Marketing en Communicatie. De focus binnen deze functie ligt op sociale media, datamarketing en sponsorwerving. Het profiel wordt binnenkort gepubliceerd.

Als bestuurslid treed je regelmatig op als ​vertegenwoordiger van de KNRB bij officiële en feestelijke gelegenheden, zoals prijsuitreiking tijdens NK’s, opening van een nieuw verenigingsgebouw, jubileum, recepties. Naast de eigen inhoudelijke portefeuille zijn er diverse bestuurstaken die onderling worden verdeeld, op basis van affiniteit en/of beschikbaarheid.

De vacature staat open voor iedereen (m/v). De huidige samenstelling van het KNRB bestuur is op de KNRB site te vinden. We streven naar diversiteit in leeftijd en samenstelling van ons bestuur om de roeigemeenschap zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Het merendeel van het bestuur is voormalig lid van een studentenroeivereniging geweest. Ben jij die persoon die de diversiteit van het bestuur vergroot? Wij zien uit naar je komst!

Heb je interesse in één van beide functies, dan kun je dit kenbaar maken bij Hélène Fobler (secretaris@knrb.nl) en/of een motivatiebrief voorzien van CV sturen naar vacature@knrb.nl. Ken je iemand die dit goed zou kunnen en leuk zou kunnen vinden, laat het ook weten en dan gaan wij contact opnemen.