Visual

Online content/media stagiair

Voor de stageperiode februari 2018 – juni/juli 2018 zoeken wij een enthousiaste en energieke stagiair(e) met een hart voor de roeisport. Je draait volop mee in de organisatie, maakt nieuwe, aantrekkelijke content (geschreven en beeld), je houdt de social mediakanalen van de KNRB bij en verder ondersteun je in diverse uitvoerende taken.

De doelstelling van de KNRB is het samen bevorderen van de roeisport. Het kernthema hierbij is verbinden. Alle content die we maken is voor onze websites (roeien.nl, knrb.nl), het YouTube kanaal en wordt gedeeld via Facebook, Twitter en Instagram.

Op de afdeling communicatie & sponsoring houden we ons bezig met de marketing en promotie van de roeisport en de daarbij behorende producten en diensten van topsport en sportparticipatie. Hier horen activiteiten op het gebied van marketing, sponsoring, communicatie en pers bij.

Met welke riemen kan jij roeien?

  • Je hebt een vlotte pen en presenteert makkelijk
  • Ook met de camera ben je behendig
  • Uiteraard heb je kennis van social media: Facebook, Twitter en Instagram
  • Je werkt zelfstandig, maar ook in teams
  • Je hebt een proactieve houding, komt met ideeën en kan deze zelfstandig uitvoeren
  • Kennis en ervaring met Photoshop
  • Incidenteel werk je in het weekend
  • 3de jaars opleiding Communicatie, SPECO of Communication & Multimedia Design, Commerciële economie of een andere relevante studie
  • Oh ja, natuurlijk ben je gek op de roeisport!

Reageer dan vóór 3 januari 2018 door je CV, motivatie en een portfolio (zoals een blog of artikel) te sturen naar vacature@knrb.nl. Voor vragen over de stageplaats kun je contact opnemen met Gaby Kuijpers via gaby.kuijpers@knrb.nl of 020-6462740. De gesprekken organiseren we in week 2 en 3 van 2018.

Sponsoren en partners KNRB