Visual

Canalpride 2018 Amsterdam kaartverkoop start 17 mei

Op initiatief van TopRow doet de KNRB mee aan de Canal Parade 2018. De botenparade vindt plaats op zaterdag 4 augustus in Amsterdam. Vanaf zaterdag 28 juli t/m zondag 5 augustus zijn er ook andere feestelijkheden waaronder het Pride Park waarbij jong en oud zich de hele dag kan vermaken met sport en spelactiviteiten, sportieve clinics o.a. hockey en tennis en muziekoptredens.

Deelnemers grijpen de Canal Parade aan om aandacht te vragen voor LHBTI-rechten in de (sport)wereld. De KNRB doet dit door te laten zien dat de roeisport een toegankelijke sport is en voor iedereen openstaat. De roeisport draagt bij aan een gezonde leefstijl en verbindt mensen ongeacht huidskleur, religie of seksuele voorkeur. Binnen de roeibond kennen we geen speciale LHBTI sportvereniging, maar streven we naar een optimale integratie.

Het thema van de Canal Parade 2018 is Heroes. We zullen daar op een mooie en creatieve wijze invulling aangevenOnze boot bestaat uit een ponton van 21 bij 4,2 meter en geeft plaats aan 120 gasten. Een beperkt aantal plaatsen is vanaf 17 mei online te verkrijgen via www.toprow.com/product/canal-parade-2018. 17 mei is de Internationale dag tegen Homofobie, Bifobie en Transfobie (IDAHOT). Een uitstekend moment dus voor de kaartverkoop van de Canal Parade 2018!

De prijs van de toegangskaarten voor onze roeigemeenschap bedraagt 125 euro p.p. Voor bedrijven geldt een tarief van 250 euro per toegangskaart. De genoemde bedragen zijn ‘all inclusive’ en kostendekkend voor deelname aan de canalparade. Een fair share percentage zal worden gedoneerd aan de stichting Pride and Sports.  Het nationale platform voor LHBTI in de sport wil de acceptatie, zichtbaarheid en toegankelijkheid van LHBTI in de sport vergroten en kan daarbij alle (financiële) support gebruiken.

Binnenkort zullen we meer berichtgeving doen dus houd ook onze Facebook in de gaten. Voor meer informatie kun je ook een mail sturen naar canalparade@knrb.nl.