Visual

Vacature hoofdcoach E.S.R. Thêta

De E.S.R. Thêta is een groeiende studentensportvereniging, met een enthousiaste en ambitieuze wedstrijdsectie. Door de groei van onze vereniging, met een huidig ledenaantal van 460, is de wedstrijdsectie ook meegegroeid. De wedstrijdsectie bestaat nu uit ongeveer 30 verenigingscoaches die op vrijwillige basis een ploeg coachen, en uit ongeveer 70 wedstrijdroeiers.

Dit seizoen is de aanwas van nieuwe wedstrijdroeiers in de eerstejaarssectie groot. Wij zien deze grote groep eerstejaarsroeiers als de uitgelezen kans om mee te doen met de prijzen in de eerstejaarsvelden. Daarnaast is het van belang de eerstejaars te enthousiasmeren en te zorgen dat ze door willen gaan met roeien na hun eerste jaar, zodat de doorstroom naar de middengroepen groeit.

Om bovenstaande doelen te bereiken, hebben wij versterking nodig. Daarom zoeken wij een nieuwe hoofdcoach voor de eerstejaarssectie. De gewenste startdatum is december 2018.

Bekijk de volledige vacature