Visual

Commissie Nieuwe verenigingen (vrijwillig)

Zie jij nieuwe roeikansen?

De KNRB zoekt leden voor de commissie Nieuwe verenigingen! Deze commissie onderzoekt waar er ruimte is voor nieuwe roeiverenigingen en probeert voor die kansen lokale initiatiefnemers te vinden en hen te helpen bij de eerste realisatiestappen. Leden van de commissie werken samen aan onderzoek, maar gaan ook zelf de boer op naar gemeenten en ontwikkelaars. Wil jij er ook aan bijdragen dat onze roeigemeenschap nog groter wordt, heb jij het in je om kansen te vertalen in concrete initiatieven en kun je inspireren en organiseren? Meld je dan aan als nieuw lid.

We zoeken bijvoorbeeld geografen, vastgoeddeskundigen, financieel specialisten, ruimtelijk ordenaars of juristen, maar vooral mensen die ‘iets’ hebben met verenigingen en dat met passie en overtuigingskracht voor het voetlicht durven te brengen: mensen die hun nek durven uit te steken.

Wat bieden wij: heel simpel, de gelegenheid om met een leuk team aan de wieg te staan van nieuwe verenigingen, ruimte om eigen tijd en ambitie in te vullen en een schat aan ervaring op te doen.

Wil je mee doen of heb je vragen?

Neem dan contact op met commissarissportontwikkeling@knrb.nl of met stijn.stevens@knrb.nl.