Visual

Motorbootbestuurders gezocht!

Motorbootbestuurders, de drijvende kracht van elke wedstrijd. Een hechte groep vrijwilligers die vol enthousiasme de wedstrijd ondersteunt door middel van een motorboot. Meestal met een kamprechter en soms met een omgeslagen roeier, varen zij tijdens wedstrijden om de veiligheid en eerlijkheid te garanderen. Na afloop wordt de dag altijd afgesloten met een borrel, gezamenlijk met de kamprechters. Sluit je je bij ons aan? Bel Roland op 06 55 16 70 48 of stuur een mail naar knrbmobo@gmail.com

Dichterbij kun je niet komen…
Tijdens het seizoen zijn de motorbootbestuurders actief bij de meeste nationale wedstrijden, zitten ze stiekem op de eerste rang en kunnen ze het wedstrijdverloop van dichtbij volgen. Dit is niet alleen bij competitie of nationale wedstrijden, maar ook internationale wedstrijden zoals de Holland-beker, World Cups en wereldkampioenschappen. 

Wat is er nog meer bijzonder?
Wist je bijvoorbeeld dat er een speciale vaartactiek op 2k-wedstrijden is om zo min mogelijk golven te creëren? Wist je ook dat voor de Amstelwedstrijden, de boten door meerdere sluizen gaan en voor de ZRB de motorboten zelfs per vrachtwagen vervoerd worden?

Vaar mee!
Lijkt het jou tof om eens een kijkje te nemen bij dit jonge team en gezellig mee te komen varen? Bel dan gerust op of stuur een mail!

Bel Roland op 06 55 16 70 48 of stuur een mail naar knrbmobo@gmail.com