roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Kennisplein Beleid & organisatieWet- en regelgeving

Juridisch advies nodig? Raadpleeg DAS voor de Sport

Sportverenigingen hebben regelmatig te maken met juridische vragen. Als KNRB willen wij roeiverenigingen daarin graag ondersteunen.

Wij zijn een samenwerking aangegaan met een Juridische Adviesdesk: DAS voor de Sport. Verenigingen die lid zijn van de KNRB kunnen hiervan gratis en onbeperkt gebruikmaken.

Wanneer schakel je de Adviesdesk in?
Je kunt telefonisch of per mail je juridische vragen stellen aan de specialisten van DAS. Je hebt bijvoorbeeld een vraag over een besluit van de gemeente? Je wilt een trainer in dienst nemen en hebt vragen over de arbeidsovereenkomst? Je hebt een geschil met de beheerder van uw sportaccommodatie? Een sponsor komt zijn verplichtingen niet na? Zowel preventief als bij een geschil kun je contact opnemen met de Adviesdesk.

Wat biedt de Adviesdesk?
De gratis dienstverlening bestaat uit eerstelijns juridisch advies. Dat betekent dat al je juridische vragen mondeling of per mail worden beantwoord. Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch of per mail worden gedaan?, Dan helpen we je graag verder voor een vaste prijs (‘fixed fee’). Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bestuderen of opstellen van stukken.

Je weet waar je aan toe bent!
Met de vooraf afgesproken vaste prijzen weet je precies waar je aan toe bent en word je achteraf niet geconfronteerd met onverwachte kosten. Soms is het vooraf bepalen van een vaste prijs niet mogelijk. In dat geval helpen de juristen van DAS je graag verder tegen een gereduceerd uurtarief.

Hoe kan je de Adviesdesk bereiken?
Website: www.das.nl/sport
Telefoon: 088 327 98 36

E-mail: [email protected]

De DAS Juridische Adviesdesk voor de Sport is bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur.