roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Kennisplein

Start opleidingen en laatste kans financieringsmogelijkheden niveau 2 (RI/RC) opleidingen

Het najaar van 2022 is hét moment om een boost te geven aan het kader op jouw vereniging. Naast de opleidingen waarvoor coaches zich nu al kunnen inschrijven, bieden we graag op meer plekken in heel Nederland RC/RI opleidingen aan. Mail ons via [email protected] wanneer er interesse is op de vereniging voor meer opgeleid kader van alle niveaus en kijk in het onderstaande overzicht naar ons huidige aanbod. Daarnaast bied het Sportakkoord mogelijkheden voor vergoeding van de RC-2/RI-2 opleidingen. Alleen in 2022 kan je als vereniging nog gebruik maken van deze financieringsmogelijkheid. Volg de onderstaande stappen om meerdere instructeurs/coaches vrijwel kosteloos een niveau 2 opleiding te laten volgen. 

Stappen aanvraag financieringsmogelijkheid Sportakkoord:

Stap 1: contact [email protected] voor startmogelijkheid van een RI-2/RC-2 opleiding. Stap 2: benader de lokale adviseur sport van jouw gemeente (of vraag aan [email protected] wie de lokale adviseur sport van jouw vereniging is) om de service aan te vragen. Stap 3: de lokale adviseur sport en de lokale verenigingsondersteuner kijken naar de mogelijkheden voor financiering. Stap 4: de lokale verenigingsondersteuner dient de aanvraag in bij NOC*NSF.

Overzicht opleidingen korte termijn (start najaar 2022):

  1. RI-2 Zeeuws-Vlaanderen start 8 oktober
  2. RC-3 Groningen start najaar
  3. RC-2 Nijmegen start najaar
  4. Aanvullingen?

Er is ruimte voor meer opleidingen. Mail ons op [email protected] en we kijken samen wat er mogelijk is! Wijs jouw coaches daarnaast op de huidige  inschrijfmogelijkheden.