roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Kennisplein Beleid & organisatieDuurzaamheid

Verduurzamen doen we samen met Remeha, onderdeel van Missie H2

In de zomer van 2023 heeft de KNRB, in samenwerking met het Watersportverbond en Missie H2, een onderzoek naar het thema duurzaamheid bij verenigingen gedaan. De resultaten van dit onderzoek zijn op deze pagina te bekijken. Op basis van deze informatie hebben wij, in samenwerking met Missie H2 en haar partner Remeha, een pakket samengesteld van voordelen die we roei- en watersportverenigingen kunnen bieden die in 2024 plannen hebben om te verduurzamen.

Wat kunnen wij jouw vereniging bieden?

  • Gratis adviesgesprek op locatie
  • Gratis uitwerken advies
  • Gratis advies aan installateur voor optimaal ontwerp (en daarmee optimaal rendement verduurzaming)
  • 5% korting op (brutoprijs) producten via cash back actie
  • Excl. installatiewerkzaamheden
  • Info over mogelijke subsidiekanalen

Het adviesgesprek heeft een uitgebreid adviesrapport als resultaat. Dit rapport geeft jullie als bestuur een blauwdruk om de volgende stap te zetten in het toekomstbestendig maken van de gehele vereniging. Ben jij bestuurder en heeft jouw vereniging interesse in een vrijblijvend adviesgesprek of één van de andere voordelen? Meld jouw vereniging eenvoudig aan via onderstaand interesseformulier. Plan een vrijblijvend adviesgesprek voor jouw vereniging in vóór 1 februari 2024, zodat de vereniging optimaal profiteert van de voordelen van Missie H2 en haar partner Remeha. De gesprekken vinden plaats tussen 1 december 2023 en 31 mei 2024.

Doe jij mee als vereniging?
Dan vragen wij jou om ook een informatieavond voor leden te organiseren. Daarvoor is een aanvullende actie uitgewerkt. Leden van deelnemende verenigingen kunnen op hun beurt helpen bij het nog verder verduurzamen van hun vereniging door een extra cashback actie: de vereniging krijgt 100,- euro voor ‘verduurzaming’ per verkochte hybride installatie die leden voor eigen gebruik bij Remeha aanschaffen (ook indien alleen een warmtepomp wordt gekocht ter aanvulling op een bestaande cv ketel, mits hybride opstelling). Deze actie is geldig t/m augustus 2024.

Maak jouw deelname zichtbaar
Het doel van de Energy Challenge is zoveel mogelijk verenigingen te helpen verduurzamen. Graag maken we zichtbaar welke verenigingen hier actief mee aan de slag gaan. Wanneer je deelneemt, zullen we contact met je opnemen voor een interview en/of video om te laten zien hoe jouw vereniging zich inzet voor de verduurzaming van de sportaccommodatie.