roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Wedstrijden & Evenementen

Het Nationaal Roeicongres

Het Nationaal Roeicongres is dé plek waar bestuurders, vrijwilligers, coaches, roeiers en anderen uit de roeiwereld samenkomen om informatie uit te wisselen, kennis te delen en nieuwe ideeën op te doen voor een spetterende toekomst. Dit wil je niet missen!

Datum

zaterdag 11 juni 2022

Locatie

St. Ignatiusgymnasium
adres: Jan van Eijckstraat 47, 1077 LH Amsterdam
website: www.ignatius.nl

Programma

Hieronder zie je een tijdschema van het Nationaal Roeicongres. Ben je benieuwd naar de inhoud van het congres? Bekijk dan het programmaboekje via de knop hieronder.

10.00 uurInloop met koffie
10.30 uurPlenaire opening
12.00 uurLunch
13.00 uurWorkshopronde 1
14.00 uurPauze
14.30 uurWorkshopronde 2
15.30 uurAfsluiting en borrel
17.00 uurEinde

Plenair programma

Tijdens de plenaire opening gaat dagvoorzitter Boyd Welsink ons meenemen in het centrale thema ‘met een brede blik’. Verschillende sprekers zullen ons bewust maken en inspireren, denk aan: Christa Grootveld (directeur KNRB), de KNRB Commissie Diversiteit & Inclusie en Rita van Driel (NOC*NSF). Het zal een verassende en leerzame dag worden waarin we ook meteen stappen zullen gaan zetten naar een meer diverse en inclusieve roeisport. Met elkaar!

Bereikbaarheid

Auto
Het St. Ignatiusgymnasium bevindt zich binnen de ring van Amsterdam. Op zaterdag geldt daar een parkeertarief van €4,50 per uur. Buiten de ring kun je gratis parkeren op zaterdag.

OV
De locatie is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Reis naar treinstation Amsterdam Zuid. Pak daar tram 5 richting de Eerste Marnixdwarsstraat. Stap na twee tussenstops uit bij de halte Gerrit v.d. Veenstraat. Vanaf hier is het 4 minuten lopen naar het St. Ignatiusgymnasium.

Inschrijven

De uitnodiging is eind april verstuurd. Ben je bestuurder, vrijwilliger of geïnteresseerde bij een roeivereniging die is aangesloten bij de KNRB dan kun je je ook hier inschrijven via dit formulier.

Contact

Afdeling Sportparticipatie

Het Nationaal Roeicongres wordt georganiseerd door medewerkers sportparticipatie. Contact opnemen kan via [email protected].

KNRB bestuur

De verantwoordelijk bestuurder is de commissaris infrastructuur en innovatie.