roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Het Spaarne zoekt een bootsman/vrouw

Koninklijke Roei- en Zeilvereniging Het Spaarne is een bloeiende vereniging die zich ten doel stelt de roei- en zeilsport te bevorderen en haar leden in de gelegenheid te stellen deze te beoefenen.

Daartoe beschikt zij over twee verenigingsgebouwen: één aan het Marisplein in Heemstede en één locatie aan het Mooie Nel pad in Haarlem. De grote en goed onderhouden vloot bestaat uit roei- en zeilmateriaal, waar de leden gebruik van kunnen maken. 

De vereniging heeft rond de 1000 leden. Bij alle verenigingsactiviteiten zijn veel vrijwilligers betrokken: “vóór en dóór leden” is een levend motto in de vereniging. Ons monumentale verenigingsgebouw in Heemstede wordt op dit moment grondig verbouwd en gerenoveerd en beschikt naast ruimte voor meer dan honderd boten onder andere over een beheerderswoning en een goed uitgeruste werkplaats.

Takenpakket van de bootsman/vrouw:

  • Het in topconditie houden van de vloot en beide verenigingsgebouwen
  • Repareren van schades aan boten, gebouwen, vlotten en steigers
  • Het begeleiden van leden die willen assisteren bij deze zaken
  • Het aansturen van eventueel ingehuurde specialisten

Wij vragen:

  • Kennis en ervaring in het repareren van houten- en kunststof boten/voorwerpen
  • Kennis en ervaring in het onderhoud van gebouwen
  • Een achtergrond in de bouw, de meubelindustrie of in de watersport/jachthavens
  • De bereidheid tot het leren van nieuwe technieken en werken met nieuwe materialen
  • Een teampalter, die op gelijkwaarde manier kan samenwerken met vrijwilligers

Wij vragen:

Een functie die 32 uur per week beslaat. Het brutosalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De startdatum is in overleg tussen 1 november 2022 en 1 januari 2023. Er wordt gestart met een jaarcontract, met de mogelijkheid tot verlenging. In overleg kan ook de beheerderswoning betrokken worden, in dat geval wordt een apart, tweede contract inclusief beheerderstaken afgesloten. 

Reactie en informatie:

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met de materiaalcommissaris IJsbrand van der Bent: [email protected] of mobiel 06-20542586.

Wanneer je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan vóór 30 september a.s. een motivatiebrief en een actueel cv aan: IJsbrand van der Bent, Materiaalcommissaris : [email protected].