roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Vacature: KNRB docent niveau 2 en 3

De Koninklijke Nederlandsche Roeibond is per direct op zoek naar nieuwe docenten voor verschillende KNRB opleidingen. De KNRB biedt, op diverse niveaus, coach- en instructeursopleidingen aan. Deze opleidingen hebben als doel het deskundig kader binnen verenigingen te verhogen.

Het deskundig kader is in staat om verenigingsleden goede, veilige, gezonde en gezellige lessen of trainingen te geven, zowel op recreatief als topsportniveau. Dit betekent onder andere dat coaches en instructeurs een bijdrage kunnen leveren aan het ontwikkelen van een sporttechnisch beleid op de vereniging en kennis kunnen overdragen aan andere instructeurs en coaches.

Zowel de coach- als instructeurslijn kent verschillende niveaus. De niveaus zijn afhankelijk van de mate van zelfstandigheid en het niveau waarop coaching of instructie wordt gegeven.

Voor de KNRB RI-2, RI-3 en RC-2 is de KNRB op zoek naar docenten. Meer informatie over de functie is te vinden op onze vacature website.

Interesse?

Reageer vóór 1 juli 2018 door een korte motivatiebrief en CV te sturen naar [email protected]. Voor vragen kun je contact opnemen met Esli de Kok via [email protected] of 020-3032416.