roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Meld je aan voor het KNRB coachcongres

De KNRB organiseert jaarlijks voor roei-coaches een congres om kennis te vergroten, te leren van elkaar en van verschillende experts. Dit congres staat in het teken van het centrale thema KEY (Keep Educating Yourself) en is gepland op zaterdag 9 december bij Sportivate in Amersfoort. 

Als coach wil je je graag blijven ontwikkelen. Hoe maak ik mijn trainingen leuker? Hoe breng ik mijn roeiplezier over naar anderen? Hoe zorg ik dat nieuwe roeiers net zo enthousiast over onze mooie sport worden als ik al ben? Hoe leren mensen? Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en ideeën die je direct kunt toepassen in jouw eigen trainingen.  

Er zullen vier verschillen de sprekers aanwezig zijn die elk een aspect van coachen zullen toelichten. Er zal gesproken worden over de volgende onderwerpen: stimuleren, structuren, regie overdragen en individueel aandacht geven. Tussen de sessies door zal er ruimte zijn om eens een keer een andere coach te spreken tijdens een heerlijke vegetarische lunch en een afsluitende borrel.

Deze dag wil je niet missen! Meld je nu aan via onderstaande knop.

Programma

10:00 uurInloop met koffie en thee
10:30 – 12:30 uurInhoudelijke deel
12:30 – 13:00 uurLunch
13:00 – 15:30 uurInhoudelijke deel
15:30 – 16:00 uurPlenaire afsluiting door dagvoorzitter
16:00 – 17:00 uurBorrel