roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Module 2 van het gRoei! programma voor talentvolle bestuurders

Op 13 en 14 mei heeft de tweede module van gRoei! plaatsgevonden. In deze twee dagen hebben de deelnemers, onder leiding van Martijn van Westerop, zich laten inspireren door interessante sprekers en zijn er stappen gezet in de persoonlijke ontwikkeling van elke deelnemer.

Op vrijdagochtend werden de deelnemers hartelijk ontvangen door Myron Gebbink op het Friendship Sports Centre. Hierna was het tijd voor verschillende workshops onder leiding van Frank van Eekeren (Waarde(n)volle club), Gerrit Jan Eggenkamp (penningmeester World Rowing) en Marieke Becking (vrijwilligersmanagement Unicef). Vrijdagavond zijn de deelnemers verplaatst naar het hotel om daar de dag af te sluiten met een diner en zich voor te bereiden op dag twee.

Zaterdagochtend begon met een (kick)boks training op de Willem-Alexander Baan. Hier is de groep de hele dag geweest voor verschillende workshop sessies van o.a. Hanna Wintzen (duurzaamheid) en volgde een online meeting met het FISU bestuur, waarbij de deelnemers een presentatie hebben gegeven over het project waarmee ze bezig zijn. Na de lunch was het tijd voor een mooi gesprek met Rutger Arisz (voorzitter KNRB) en aansluitend is er nog tijd besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers met Martijn van Westerop.

Op 8 & 9 juli staat de derde en tevens laatste module van het gRoei! programma op de planning.