roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Nog vier weken voor het invullen van de verenigingsmonitor

Alle verenigingsbestuurders hebben nog vier weken om de verenigingsmonitor in te vullen! Ben je benieuwd hoe jouw vereniging ervoor staat ten opzichte van andere verenigingen? Vergeet dan niet om de verenigingsmonitor in te vullen.

De monitor brengt verschillende aspecten van verenigingen in kaart op basis van een vragenlijst. Dit resulteert in een Benchmark Dashboard waarin je jouw vereniging (straks over meerdere jaren) kunt vergelijken met een groep andere (roei)verenigingen Het invullen van de Verenigingsmonitor kan tot en met 20 juni.

Alle secretarissen hebben vrijdag 30 april 2021 inloggegevens en een persoonlijke link naar de vragenlijst ontvangen. De vragenlijst bestaat uit negen onderdelen. Ieder onderdeel kun je via het hoofdmenu naar een persoon binnen de vereniging sturen die daar over gaat. Per onderdeel duurt het minimaal 5 en maximaal 20 min om in te vullen. In het totaal zijn het ongeveer 130 vragen. Wanneer je dit jaar en komende jaren deelneemt, zullen wij tijdens de volgende edities de antwoorden voor invullen op basis van het voorgaande jaar. Zo hoef je enkel de gegevens te controleren en waar nodig aan te passen waardoor het invullen van de vragenlijst de komende jaren sneller gaat.

Lees meer informatie in onze eerdere berichtgeving over de verenigingsmonitor. Heeft jouw secretaris geen inloggegevens ontvangen of heb je vragen neem dan contact met ons op.