roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Provincie Noord-Holland geeft met extra servicebudget voor sportclubs boost aan lokale sportakkoorden

De provincie Noord-Holland stelt extra servicebudget beschikbaar voor sportclubs die (nog meer) willen inzetten op een club waar iedereen zich thuis voelt en met plezier kan sporten en bewegen. Dankzij dit budget kunnen Noord-Hollandse sportclubs kosteloos gebruik maken van verschillende services uit het Nationaal Sportakkoord. Het gaat daarbij specifiek om ondersteuningsmogelijkheden zoals scholingen, workshops en begeleidingstrajecten, die helpen bij het creëren van een meer inclusieve, veilige en positieve sportclub. 

Een service aanvragen

Wil jouw sportclub deze kans grijpen en graag gebruik maken van de ondersteuningsmogelijkheden binnen de thema’s ‘Inclusief sporten en bewegen’ of ‘Positieve sportcultuur’? Neem dan contact op met jouw lokale verenigingsondersteuner. Samen kijken jullie naar de behoeftes en doelen van jouw club, en welke service daar het beste bij aansluit. Vervolgens dient de lokale verenigingsondersteuner een aanvraag in via de Adviseur lokale sport. Na goedkeuring ontvangt jouw club de ondersteuning en kunnen jullie aan de slag met het realiseren van jullie ambities!

Meer weten over de stappen die je als club moet zetten om ondersteuning te ontvangen vanuit het Sportakkoord? Bekijk dit stappenplan!

Meer informatie over het Sportakkoord

Meer informatie over het extra servicebudget dat de provincie Noord-Holland beschikbaar heeft gesteld voor sportclubs vind je op clubbase.nl. Benieuwd naar wat het Sportakkoord nog meer kan betekenen voor jouw club? Lees dan hier verder.