roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Start roeicoach opleidingen en vergoeding vanuit Sportakkoord

Komende maanden starten weer verschillende Roeicoach opleidingen. Zo start er op 24 november een RC-2 opleiding in Zwolle en 4 december een RC-3 opleiding in Rotterdam. Coaches kunnen zich hier inschrijven. Zijn deze opleidingen te ver weg, maar zijn er op jouw vereniging wel meerdere coaches die graag willen starten? Mail dan naar [email protected]. We kijken dan samen of we op korte termijn een opleiding kunnen realiseren in jouw omgeving.

RC-2 opleiding

Leden van Boreas en Daventria starten op woensdag 24 november met een RC-2 opleiding in Zwolle. Ook andere coaches in de omgeving van Zwolle kunnen hierbij aan sluiten door zich hier aan te melden.

RC-3 opleiding

Op zaterdag 4 december start er een RC-3 opleiding bij Skadi. Deze opleiding wordt gegeven door Jolijn Remmelink en zal eindigen in januari 2022. Attendeer jouw coaches op de inschrijfmogelijkheid en stuur de volgende link door: https://mijn.roeien.nl/agenda.

Fincieringsmogelijkheid niveau 2

Wist je dat er financieringsmogelijkheden zijn vanuit het Sportakkoord? Voor niveau twee opleidingen (RI-2 en RC-2) kun je via de lokale adviseur sport een aanvraag indienen ter (gedeeltelijke/gehele) vergoeding van de opleiding. Meerdere roeiverenigingen hebben hier al met succes gebruik van gemaakt. Klik hier voor meer informatie en het stappenplan.

Bij vragen rondom het Sportakkoord of opleidingsmogelijkheden neem contact op met [email protected]. We helpen je graag verder.