roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Vacature: hoofdcoach A.S.R.V. Agon

A.S.R.V. Agon is op zoek naar een hoodcoach met affiniteit voor het opleiden van onervaren coaches. Allereerst een korte samenvatting van deze vacature.

Wij zoeken:

  • Een Hoofdcoach
  • Dinsdagavond 18:00-20:00 in Almere
  • Affiniteit met het opleiden van onervaren coaches

Wat bieden we:

  • De gezellige sfeer van een kleine, hechte vereniging
  • Een stukje dankbaarheid vanuit de roeiers, en het gevoel echt iets toe te kunnen voegen
  • Een vrijwilligersvergoeding van € 20,- per avond

Binnen onze vereniging, A.S.R.V. Agon, zitten wij met een probleem m.b.t. het coachingsniveau. Veel van onze oudere leden zijn aan het begin van de coronaperiode gestopt. Sindsdien zijn we met het bestuur hard aan het werk om het niveau van coaching weer omhoog te krijgen om al onze leden beter te laten worden in hun roeitechniek. Daar zitten voor ons twee kanten aan, enerzijds het hogere niveau roeiers waarvoor binnen de vereniging niet tot nauwelijks coaches van passend niveau zijn, anderzijds het opleiden van nieuwe coaches, om dan beginnende ploegen te coachen.

Hiertoe zijn wij op zoek naar een hoofdcoach, die onze coaches kan ondersteunen in hun ontwikkeling. Wij zoeken iemand met een flinke hoeveelheid coachervaring die onze minder ervaren en nieuwe coaches kan begeleiden op onze trainingen op dinsdagavond van 18:00 tot 20:00. Hierbij gaat het dan over twee tot vier coaches die we graag zouden willen ondersteunen in hun ontwikkeling. Wij roeien op de Hoge Vaart in Almere, wat bekend staat als mooi water waarlangs goed mee te fietsen is.

Wij zien in dat dit een grote vraag is, maar hopen toch de interesse gewekt te hebben. Binnen onze kleine vereniging zou dit een enorm verschil maken wat zeker door de coaches en gecoachte roeiers gewaardeerd wordt. Vanuit dit perspectief hebben wij een stukje dankbaarheid en verenigingsgezelligheid te bieden, met daarop in aanvulling nog een (kleine) vrijwilligers/reiskostenvergoeding van € 20,- per avond.

Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben, neem dan vooral contact op met:

Quintus van Gessel (Competitiecommissaris A.S.R.V. Agon)
[email protected]
06-48526712