roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Vacature hoofdcoach dames- of lichte sectie Njord

De Koninklijke Studenten Roeivereeniging “Njord” is een groeiende vereniging met ambitie. Met bijna 900 leden en een jaarlijkse aanwas van meer dan 250 leden groeit Njord elk jaar. De hechte en gedreven wedstrijdsectie van Njord bestaat uit ongeveer 70 roeiers en 30 vrijwillige coaches, waarvan er jaarlijks een aantal de RC-3 cursus volgen.

De afgelopen jaren heeft Njord laten zien te presteren op nationaal en internationaal niveau. Kortom, er is een stevige basisstructuur neergezet vanuit welke verdere stappen gezet kunnen worden. Voor de komende vijf jaar hebben wij dan ook grote ambities. Om deze ambities te kunnen blijven realiseren zijn wij op zoek naar een tweede professionele coach.

Inhoud van de functie
Wij zijn op zoek naar een hoofdcoach voor de dames- of lichte sectie. Je bent verantwoordelijk voor zowel de eerstejaars als meerderejaars. Het doel is het behalen van een zo hoog mogelijk niveau uit een groep met een stabiele aanwas. De hoofdtaak is het coachen van trainingen. Daarnaast zet je de technische lijn uit, maak je trainingsschema’s en begeleid je de coachkaders. Gedurende het jaar werk je intensief samen met de huidige profcoach. .

Functie eisen

  • Beschikking over een RC-3 diploma (RC-4 is een pre) of hebt aantoonbare vergelijkbare ervaring
  • Coachervaring met aantoonbare resultaten
  • Affiniteit met studentenroeien en studentenverenigingen
  • Vaardigheid in het opstellen van trainingsschema’s
  • Beschikking over leidinggevende capaciteiten, overtuigingskracht en enthousiasmerend vermogen
  • Samenwerking met andere professionele coaches

Aanbod
De K.S.R.V. Njord biedt een passende vergoeding en een aanstelling voor in eerste instantie één jaar. De gewenste startdatum is 1 september 2018. Het betreft een gemiddelde urenbesteding van 15-25 uur per week. Zowel de vergoeding als de urenbesteding wordt in overleg vastgesteld.

Ga jij de uitdaging aan om bij een bloeiende verenging het dames- of lichte roeien naar een hoger niveau te tillen? Stuur dan je motivatie en CV voor 14 april naar [email protected] gericht aan de Commissaris voor het Wedstrijdroeien, Jurgen Elenbaas. Op dit adres kunt u ook terecht voor eventuele vragen naar aanleiding van deze vacature.