roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Vacature: Management Assistent

De Nederlandse roeisport bestormt steevast de wereldtop, groeit jaarlijks in aantal leden en heeft grootse ambities. Dit geeft ons bergen energie, maar brengt in de gehele organisatie ook uitdagingen met zich mee.

Eén van die uitdagingen is om als Management Assistent als spin in het web te fungeren tussen de directeur/het MT en het bestuur van de KNRB

Over de functie

Als Management Assistent ben je verantwoordelijk voor de correcte afwikkeling van correspondentie op bestuurlijk en directieniveau. Je neemt de zorgen uit handen van anderen en houdt iedereen up-to-date over de laatste stand van zaken en deadlines. Daarnaast ben je het gezicht van de KNRB en ontvang je relaties met een glimlach op ons kantoor. Ook zorg je ervoor dat het kantoor voorzien is van alle middelen zodat iedereen zijn werk zo goed mogelijk kan doen. Komt er een nieuwe collega bij? Dan ben jij de persoon die hem of haar op weg helpt binnen de organisatie.

Een belangrijke rol voor de Management Assistent is het zijn van de schakel, samen met de Algemeen Directeur, tussen de werkorganisatie en het bestuur. Gezamenlijk bereid je de bestuursvergaderingen voor en draag je zorg voor de planning, organisatie en facilitering van deze vergaderingen. Je coördineert de bestuurlijke vertegenwoordiging op Nationale en Internationale evenementen, congressen en wedstrijden. Je managet waar wenselijk de agenda van bestuursleden en de Algemeen Directeur.

Tot slot ondersteun je de organisatie in het organiseren van evenementen zoals de Algemene Vergadering, het jaarcongres en de huldiging van onze toproeiers. Daarnaast draag je zorg voor de onderscheidingen, publicaties en uitreiking van KNRB prijzen. 

Iets voor jou? Lees dan snel verder.