roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Vacature: Medewerker Financiële Administratie

De Nederlandse roeisport bestormt steevast de wereldtop, groeit jaarlijks in aantal leden en heeft grootse ambities. Dit geeft ons bergen energie, maar brengt in de gehele organisatie ook uitdagingen met zich mee.

Eén van die uitdagingen is dat we ruimte hebben voor een administratieve topper die samen met de Financieel Manager de KNRB financieel gezond houdt. 

Over de functie

Als Financieel Medewerker verricht je voorbereidende en uitvoerende financieel-boekhoudkundige werkzaamheden zoals het coderen en invoeren van inkoopfacturen, het aanmaken van verkoopfacturen en het klaarzetten van betalingen in Exact.

Je lost betalingsverschillen zelf op en verwerkt deze op een correcte manier. Bij grote verschillen overleg je dit met de financieel manager.

Daarnaast verzorg je de BTW-aangifte en ondersteun je in de voorbereiding van de jaarrekening en de accountantscontrole. Je zorgt samen met de financieel manager voor diverse financiële overzichten voor het bestuur, de directie en het management team.

Als vereniging heeft de KNRB leden die contributie afdragen. Als Financieel Medewerker beheer je het financiële gedeelte van het ledenregistratiesysteem. Hierbij ben jij het aanspreekpunt voor leden aangaande de ledenadministratie.

Collega’s informeer je actief en financiële vragen kunnen bij jou gesteld worden. Daarnaast onderhoud je ook buiten de organisatie contacten over zowel debiteuren als crediteuren. 

Als Financieel Medewerker rapporteer je aan de Financieel Manager.

Iets voor jou? Lees dan snel verder.