roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

KNRB zoekt leden voor Top Junioren Coach Commissie

Het junioren roeien is de komende jaren speerpunt van de KNRB. Naast de juniorencommissie die zich al inzetten voor deze doelgroep, is besloten om een Topjunioren Coach Commissie (TCC) in te stellen. Deze commissie is hard op zoek naar leden. Neem bij vragen of twijfel vooral contact op.

Doel

De Topjunioren Coach Commissie heeft als centrale doelstelling het behartigen van de belangen van de verenigingen en verenigingscoaches met topjunioren, binnen het topsportbeleid van de KNRB. De TCC verbindt het topsegment van het junioren roeien, waaronder de atleten, coaches en verenigingsbestuurders met de topsportafdeling van de KNRB. De commissie draagt onder andere bij aan de continuïteit van het juniorenbeleid, zorgt voor landelijke communicatie/draagvlak en helpt getalenteerde atleten en coaches zich verder te ontwikkelen en zo de aantallen te doen vergroten.

Nieuwe leden

Voor deze nieuwe commissie zoekt de KNRB vijf leden. We zoeken bij voorkeur personen uit verschillende regio’s die ervaring en affiniteit hebben met zowel topsport als juniorenroeien. Alle informatie met betrekking tot de TCC bekijk je hier.

Aanmelden

Lijkt het jou leuk om aan bovenstaande doelstellingen te werken? Aanmelden kan tot en met 29 juli door jouw roei/coach-CV en motivatiebrief te mailen naar [email protected].