roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Verenigingsmonitor: kijk hoe jouw vereniging ervoor staat!

Vanaf dit jaar ontvangen alle roeiverenigingen de vragenlijst voor de verenigingsmonitor. De verenigingsmonitor is ontwikkeld door de KNHB (hockeybond) en met behulp van NOC*NSF ook beschikbaar voor andere sportbonden.

Met de verenigingsmonitor krijgen we een beter beeld van verenigingen op het gebied van onder andere, beleid, technische zaken en accommodatie. De resultaten van de verenigingsmonitor van alle verenigingen worden verwerkt in een benchmark dashboard. Op deze manier kun je jouw vereniging landelijk vergelijken met alle verenigingen die de verenigingsmonitor hebben ingevuld, dus ook verenigingen uit andere sporten. Hiermee kan de vereniging waardevolle informatie verkrijgen dat kan helpen bij het bepalen van het beleid of het zien van kansen.

In april ontvangen alle roeiverenigingen de verenigingsmonitor. Vervolgens hebben de verenigingen zes weken de tijd om de verenigingsmonitor in te vullen. In september ontvangen de verenigingen die de verenigingsmonitor hebben ingevuld toegang tot het Benchmark Dashboard.

Kijk voor meer informatie over de verenigingsmonitor deze pagina.