roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Over KNRB

Partners

KIWA

Vrouwen

Kiwa is wereldwijd actief  op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Kiwa zorgt door certificering, inspectie, tests, training en consultancy voor vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemena en medewerkers van klanten in uiteenlopende marktsectoren. Bij Kiwa werken meer dan 4700 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Ga naar de website van KIWA.

Missie H2

TeamNL Mannen en Para

Het doel van de missie is om de bekendheid met de duurzame mogelijkheden van waterstof onder het Nederlandse publiek te vergroten en een brede beweging op gang te brengen ten behoeve van de energietransitie.

Wil je meer weten over waterstof? Neem dan een kijkje op de website.

TeamNL

Partner TeamNL Roeien

Lees meer over TeamNL

Achtentwintig bonden hebben zich gebundeld om samen met NOC*NSF een gezicht aan TeamNL te geven. Het Aegon Nationaal RoeiTeam behoort ook tot dit sportteam van Nederland. TeamNL vertegenwoordigt Nederland 365 dagen per jaar op internationaal topniveau. Het zijn de allerbeste sporters die aanwezig zijn op EK’s, WK’s en Olympische en Paralympische Spelen.

TeamNL topsporters strijden voor Nederland, inspireren Nederland en maken Nederland trots.

Meer weten over TeamNL? Neem dan een kijkje op de website.