roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Over KNRB

Partners

Nederlandse Loterij

Partner TeamNL Roeien

Nederlandse Loterij wil sport en bewegen voor iedereen mogelijk maken, zodat Nederland gelukkiger en gezonder wordt. Daarom is Nederlandse Loterij trotse sponsor van Team NL en daarmee ook van TeamNL Roeien.

Meer over de Nederlandse Loterij vind je hier.

Topsport Amsterdam

Partner TeamNL Roeien

Ondersteuning in faciliteiten en diensten waaronder de topsportkeuken en krachttrainers op het Olympisch Trainingscentrum aan de Bosbaan.

Meer over de Topsport Amsterdam vind je hier.


KIWA

Partner TeamNL Roeien

Kiwa is wereldwijd actief  op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Kiwa zorgt door certificering, inspectie, tests, training en consultancy voor vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemena en medewerkers van klanten in uiteenlopende marktsectoren. Bij Kiwa werken meer dan 4700 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Ga naar de website van KIWA.

Missie H2

Partner TeamNL Roeien

Het doel van de missie is om de bekendheid met de duurzame mogelijkheden van waterstof onder het Nederlandse publiek te vergroten en een brede beweging op gang te brengen ten behoeve van de energietransitie.

Wil je meer weten over waterstof? Neem dan een kijkje op de website.